BARANG TERPAKAI SINGAPORE DIMINATI RAMAI


BARANG TERPAKAI SINGAPORE DIMINATI RAMAI


Orang ramai tentu tahu terutamanya bagi peminat barangan terpakai, yang mana negara maju rantau Asia Tenggara ;  Singapura adalah 'syurga' barang-barang terpakai yang berkualiti dan boleh dipuji ketahanannya.

Rakyat Singapura adalah orang yang sangat mementingkan perfection dan kekemasan. Kalau ada sikit rosak atau defect pun, mereka akan buang atau jual. Kebanyakan barangan milik mereka adalah yang mempunyai 'nilai jenama/brand yang mahal-mahal' . Barangan terpakai itu diborong dan dijual semula oleh pengusaha kedai-kedai bundle di negara kita.

Satu keuntungan bagi kita apabila kita kerana dapat membeli barang berjenama mereka dan masih baik kualitinya dengan harga yang murah dari harga pasaran. Namun tak semua kedai bundle di Malaysia membawa masuk barangan terpakai dari negara Singapura.

"Bagi mereka yang sedang tercari-cari barang terpakai Singapore, kami ada membekal barang seperti perabot, barangan elektrik, tilam, stroller, basikal, permainan kanak-kanak dan banyak lagi.." Barangan seperti ini menjadi rebutan penggemar barangan terpakai masa kini.

Barangan terpakai Singapore murah terbaik









Korang mungkin ada yang tak puas hati tengok gambar kat sini sikit je kan.. takpe ada lagi yang lain. Korang boleh hubungi terus nombor wasap yang tertera di bawah entri ini.. okeh.


Perkhidmatan kami :

Kedai kami terletak di Setia Alam Selangor. Bagi yang jauh dari kami, *PERKHIDMATAN POS KE SELURUH TEMPAT* juga disediakan untuk pelanggan online walaupun untuk yang membeli 1 barang sahaja.

"Ramai ibu bapa yang mencari barang permainan atau stroller terpakai dari singapore ini untuk anak-anak. Semestinya kerana kualiti terbaik dan ketahananannya"

Jika anda berminat dan ingin membuka kedai sendiri di tempat anda, kami dengan senang hati ingin membantu dengan modal yang minimum. Segala urusan penyediaan barangan, pengangkutan dan khidmat nasihat akan diberikan. Kami mengalua-alukan penyertaan anda. Jangan lepaskan peluang baik ini.

Untuk pertanyaan, Anda boleh berhubung dengan kami :
*WASAP/call di talian  0167029203* (Ain Nadhirah)


PAKEJ CANDAT SOTONG KUALA TERENGGANU 2020


PAKEJ CANDAT SOTONG KUALA TERENGGANU 2020



PAKEJ CANDAT SOTONG KUALA TERENGGANU 2020


Assalamualaikum wbt dan Salam sejahtera kepada semua para penggemar aktiviti mencandat sotong.
Dimaklumkan bahawa tempahan pakej bot bagi tahun 2019 telah pun ditutup awal berikutan keadaan cuaca yang tidak menentu sejak kebelakangan ini. Kalau diikutkan pada perancangan, kami akan buka tempahan sehingga akhir bulan September 2019. Tempahan terakhir kami adalah pada pertengahan Ogos ini. 

Pihak kami mengucapkan jutaan terima kasih kepada group-group candat yang telah berurusan dengan kami. semoga kita akan berurusan lagi di tahun-tahun akan datang. 

Kami mengalu-alukan peserta candat dari group family, group persatuan dan kelab, group rakan sekerja dan sebagainya supaya dapat merancang awal bagi memastikan trip candat anda berjalan lancar.

Untuk maklumat lanjut berkenaan pakej candat ini, sila berhubung di nombor telefon atau whatsapp : 017-4009726 En. Nazlee.

copy from : www.decomplot.com


SENARAI HARGA / QUOTATION PAKEJ CANDAT SOTONG 2020




CANDAT SOTONG

Syarat Pembatalan Tempahan

1) Selepas 3 hari deposit diterima daripada pelanggan dan sebelum 15 hari tarikh trip, deposit 50% akan dikembalikan.**
2) Berbaki 14 hari sebelum trip, 100% Deposit Tidak dikembalikan kepada pelanggan/ kira deposit hangus.**
3) Walau bagaimana pun, 100% Deposit akan dikembalikan jika pembatalan bot dibuat oleh pengendali pakej atas sebab-sebab tertentu.

** tertakluk jika ada pengganti deposit penuh akan dipulangkan.
________________
Pakej Bot Candat & Pancing NazleeDotCom Resources


2020 : Mencandat Sotong Sebelum Bulan Ramadhan Tiba


Ada orang tanya saya, bilakah musim candat bermula? Musim yang betul2 ada banyak sotong bulan berapa?

Katanya lagi, tahun ini kalau boleh nak bawa balik sotong dalam kuantiti yang banyak.. biarlah hati puas!

Macam dalam gambar ni..




Soalan sama saban tahun semenjak 5 tahun lalu saya mengendalikan perkhidmatan pakej candat sotong di Chendering Kuala Terengganu ini.

Apa yang saya boleh beritahu, hasil semuanya adalah bergantung kepada rezeki Allah nak bagi kepada peserta setelah giat berusaha dengan bantuan tekong dan juga awak2 terlibat.

Mencandat Sotong  Sebelum Bulan Ramadhan 2020. 


Kalau dikutkan kebiasaannya pada setiap tahun, musim mencandat sotong bermula pada penghujung bulan Mac hingga ke akhir bulan Ogos. 

Untuk tempahan pakej candat bulan April (sebelum bulan puasa tiba)  buat masa sekarang sehingga saat ini, tempahan bagi hari cuti minggu sudah pun hampir penuh kebanyakannya. Boleh lihat pada jadual tempahan berikut ;



Hari Jumaat dan Sabtu adalah tarikh2 yang menjadi pilihan pencandat. Masih lagi terdapat tarikh2 yang masih kosong sebelum bulan Ramadhan, bulan puasa dah tak boleh turun candat, biasanya kita berehat sebulan. Seminggu selepas Raya akan dibuka semula tempahan untuk bulan Jun dan seterusnya sehingga musim candat berakhir.

Dengar kata, tahun ini sotong akan mula banyak di awal2 musim.. sehingga ke akhirnya, betul ke tidak? Insya Allah, itu yang diharapkan.

Jangan lepaskan peluang untuk mencandat sotong di Terengganu. Buatlah tempahan awal dengan saya di talian 017-4009726 Pakej Candat Sotong.

Terima kasih.




Cadangan Tarikh Sesuai Trip Candat Sotong 2020


Cadangan Tarikh Sesuai Trip Candat Sotong 2020


candat sotong


Jadual di atas adalah cadangan tarikh-tarikh berdasarkan jadual pasang surut.air laut. Secara umumnya saya cuba membantu anda membuat perancangan awal Trip Candat Sotong sebelum membuat tempahan.

Sedikit penjelasan berkenaan jadual di atas ;

1) Warna kuning mewakili tarikh-tarikh sangat sesuai mencandat, di mana air laut bergerak perlahan, air sederhana, air sederhana besar dan bulan cerah, bulan sederhana gelap.
2)  Warna merah jambu mewakili tarikh tiada perkhidmatan di mana ia jatuh pada bulan puasa dan cuti hari raya Aidilfitri dan Aidiladha. * tertakluk juga kepada permintaan pelanggan.
3) Warna merah mewakili Nombor  dan Bulan Masihi.
4) Warna hitam mewakili Nombor dan Bulan Hijrah.


Sebarang pertanyaan berkaitan dan tempahan trip candat sotong boleh melalui whatsapp :
017-4009726 En. Nazlee

C&P dari blog www.decomplot.com