Mampu Bertahan 24 jam Wanginya Semburan Deodoran ROMANO


ROMANO ; KEYAKINAN UNTUK LELAKI URBAN


Sinergi adalah kunci kepada hari-hari yang memerlukan ketangkasan dalam bertindak serta keinginan untuk mencapai kecemerlangan. Sama ada anda dalam misi menyelesaikan projek-projek hebat ataupun kerja-kerja penting, ia perlu didasari perancangan berstruktur dan asas yang ampuh bagi memastikan kejayaan.

Justeru, diperkenalkan Semburan Deodoran ROMANO, dengan formula sinergistik yang diperbaharui berserta haruman maskulin berpanjangan dan perlindungan serta kesegaran maksimum. Ternyata ianya mengujakan saya apabila memilih salah satu daripada empat jenis wangian ROMANO untuk dicuba..
ROMANO Metro Pulse - untuk lelaki yang bersemangat tinggi macam ni.. !


Semburan Deodoran ROMANO dengan wangian maskulin premium dan formula cepat keringan yang diperbaharui memberikan kesegeran 24 jam dan perlindungan kepada lelaki yang memerlukan sofistikasi dan keyakinan dalam rutin harian mereka. Dengan kandungan antibakteria, ia melindungi anda daripada bakteria dan menghalang pembentukan bau badan yang mampu menggugat keyakinan.

Semburan Deodoran ROMANO juga kini lebih berkesan dengan peningkatan 20% tahap kekuatan harumannya dan didatangkan dalam empat jenis wangian mengikut keseusaian gaya anda. Ia sekali gus memastikan semburan dapat bertahan lama dan membolehkan anda berbau harum dan segar sepanjang hari. Pek baharunya juga menegaskan mesej yang jelas tentang lelaki maskulin yang sentiasa cemerlang dalam setiap perkara yang dilakukan tetapi masih mampu mengekalkan kesegaran sepanjang hari.

ROMANO Metro Pulse dimulakan dengan adunan Citrusy dan Aqueous yang menyegarkan, dicampur bersama Pudina dan Sage yang menyamankan serta diakhiri dengan kehangantan Woody. Segar dan provokatif, haruman ini semburan untuk lelaki urban yang bersemangat tinggi. 

ROMANO Prestige menyaksikan keindahan campuran Black Pepper dengan Citrus yang dijalinkan bersama kemewahan Lavender dan Sage serta didasari bauan Amber Woody.Tarikan utama haruman ini adalah sesn akuatiknya yang menggoda menjadikan ia wangian mewah kepada lelaki sofistikated dan berpengaruh.

ROMANO Classic berteraskan wangian Woody hasil adunan minyak daripada pokok nilam dan cendana. Esen tumbuhan aromatiknya pula memberikan kesegrana dengan sedikit adunan Citrus serta Spices. Kehangatan esen-esen tersembunyi kemudiannya membentuk wangian ini sebagai satu epitome terhadap ciri versatil. Ia dicipta untuk lelaki perkasa moden dengan tarikan yang merentas zaman.

ROMANO Urbane Attitude difokuskan terhadap kesegaran haruman Fougére daripada Lavender bersama percikan Bergamot dan perahan Lemon. Esen buah-buahan eksotik seperti Nanas dan Cassis menambah sentuhan berkarisma manakala esen sensual kesturi dan Woody menyepurnakan haruman dinamik ini. Paling sesuai untuk lelaki urban bergaya dengan personality yang menyerlah.

Anda jagan sangsi dengan wangiannya, boleh dapatkan ROMANO Deodorant Spray 150ml dijual pada harga RM14.90 dan boleh didapati di semua farmasi dan pasaraya terkemuka seluruh Malaysia.

.


Teknik 'mengerang' yang segar ?


Aku paling suka kalau nasi lemak ada sambal kerang.. Nasi lemak daun pisang, perghh! memang kelas la aroma daun pisang bergabung dengan sambal kerang.. Fuhh terbaik. Kat tempat aku tinggal sekarang ni masih ada lagi nasi lemak bungkus daun pisang dan nasi lemak kerang dapat beli dengan harga 2 ringgit sebungkus. Kerang dah makin mahal.. Tak dapat dah seringit sebungkus!

Harga kerang agak mahal?


Pagi tadini aku beli sekilogram kerang, saiz sederhana besar dan campur kecik besar dengan harga rm9.50/kg. Pasar ada gak yang jual rm10/kg .. Tengok juga pada saiz kerang tu. Susah nak dapat saiz kerang saiz sedang2 .. Kalau kerang terlalu besar isi dia liat, tak best makan.

Teknik rebus kerang isinya tidak mengecut



Aku baru tau ada petua, mamaD share pasal ni.. Entah la mana dia dapat. Aku share dengan korang yang mana belum tau lagi tu.. Teknik nak bagi isi kerang tak kecut selepas direbus. Untuk makluman bersama.. Kerang mesti direbus elok2 supaya tak sakit perut bila memakannya. Rebus terlalu lama, isi boleh kecut dan tak nampak fresh. Tapi jika rebus sekejap, kerang masih berdarah.. Punca sakit perut dan tak bagus untuk kesihatan.

Jadi, apa tekniknya?
Nak dapatkan isi kerang yang segar tidak mengecut selepas direbus maka hendaklah kerang tersebut dimasukkan kedalam air sejuk (ais kiub). Jangan biar lama atas dapur dan segera sejukkan dalam bekas air berais.

Isi kerang jadi segar dan tak kecut. Kalau masuk dalam sambal atau buat kerabu tauge ke.. Emm memang membangkitkan selera lah.. Kalau kat kedai selalu dorang peniaga tak sempat nak buat gitu.. Maklumlah meniaga kan.. Nak cepat .. Dan yang terbaik masaklah dirumah. Puas hati lagi jimat.




Tak susah Bersihkan Rambut Lelaki Hanya Dengan Syampu ELITE MEN, DASHING


SINGKIRKAN LEBIHAN WAX dengan HANYA 1 CUCIAN untuk RAMBUT SIHAT MENAWAN


Gaya rambut yang menarik sangat penting kepada golongan lelaki bagi menyerlahkan personaliti dan kebiasaannya menjadi tarikan pertama yang menangkap perhatian perempuan! Bagi mendapatkan gaya rambut yang diidamkan, kebanyakan lelaki memilih untuk menggunakan produk-produk penggayaan rambut seperti gel rambut, penyembur rambut, atau yang sedang popular masa kini; wax rambut, yang sememangnya sukar untuk dicuci sehingga menjadi antara masalah besar yang dihadapi sebahagian besar lelaki hari ini!

Justeru, bagi memastikan rambut benar-benar bersih daripada produk penggayaan, kebanyakan lelaki memilih untuk menambah amaun penggunaan syampu dalam setiap cucian. Ada juga yang menambah bilangan cucian rambut secara harian semata-mata untuk menyingkirkan produk penggayaan rambut yang masih melekat di rambut. Ia berpunca daripada formulasi syampu-syampu di dalam pasaran yang tidak dihasilkan secara spesifik bagi membersihkan produk-produk penggayaan rambut lelaki.

Ramai juga tidak menyedari bahawa meskipun penggunaan syampu secara kerap dengan amaun berlebihan mampu membersihkan rambut, dalam tempoh jangka panjang, ia akan melemahkan kekuatan rambut serta menyumbang kepada kemunculan masalah rambut dan kulit kepala yang lebih serius seperti rambut gugur, kulit kepala gatal, rambut rosak dan kusam.

Apabila rambut tidak dibersihkan dengan betul, penggunaan produk penggayaan rambut secara harian akan mengumpulkan kekotoran yang seterusnya menyebabkan masalah rambut kering, rapuh dan kusam. Ia juga akan membuatkan anda sukar untuk menggayakan rambut.

Sebagai solusi kepada permasalahan ini, ELITE, rakan jenama pendahulu produk penggayaan rambut lelaki telah melancarkan Syampu ELITE Men yang diperhebatkan dengan Wax Out System, yang direka khusus dan terbukti mampu menyingkirkan produk-produk penggayaan rambut, minyak dan kekotoran pada rambut dan kulit kepala secara menyeluruh menerusi satu cucian sahaja! Hanya dengan satu cucian, segala lebihan produk penggayaan rambut dapat dibersihkan daripada rambut.
DASHING ELITE MEN

Berdasarkan keputusan yang diperoleh daripada ujian penggunaan melibatkan 150 lelaki, 85% bersetuju bahawa Syampu ELITE Men sememangnya direka khusus bagi menyingkirkan produk-produk penggayaan rambut secara efektif dengan hanya satu cucian.

SYAMPU ELITE MEN dengan formulasi dan pek menarik baharu adalah produk yang mesti dimiliki sekiranya anda mahukan rambut yang bersih, kulit kepala yang sihat dan gaya rambut yang menarik setiap hari! Terdapat dua pilihan SYAMPU ELITE MEN iaitu – Antikelemumur dan Anti Rambut Gugur 
DASHING ELITE MEN

Dengan adanya SYAMPU ELITE MEN Antikelemumur, anda kini boleh ucapkan selamat tinggal kepada kelemumur dan kulit kepala yang gatal. Syampu ini sesuai untuk lelaki yang peka terhadap perkembangan fesyen semasa dan menitikberatkan aspek penampilan serta kebersihan diri. Ia mengandungi agen antikelemumur dan dengan penggunaan secara tetap, ia dapat merawat kulit kepala dan membuatkan rambut sihat dan kuat serta dalam masa yang sama, mencegah pembentukan kelemumur dan pengelupasan kulit kepala. Dengan menggunakan syampu ini, anda tidak perlu lagi bimbang tentang masalah kelemumur dan bebas untuk menyerlahkan ketinggian cita rasa fesyen anda. Ia juga mengandungi mentol untuk sensasi sejuk yang menyegarkan dalam setiap mandian.

Hapuskan kegusaran rambut gugur anda dengan SYAMPU ELITE MEN Anti Rambut Gugur. Serlahkan gaya rambut menarik anda tanpa perlu berkompromi dengan masalah keguguran rambut. Ia mengandungi Advanced Micro-Protein yang menguatkan rambut dan mengurangkan kerapuhan, memberikan anda rambut yang lebih sihat dan kuat. Ia juga mengandungi mentol untuk sensasi sejuk yang menyegarkan dalam setiap mandian. Keyakinan akan menjadi milik anda apabila menggunakan syampu ini.

SYAMPU ELITE MEN dijual pada harga RM11.90 dan boleh didapati di semua farmasi utama, pasar raya besar dan pasar raya di seluruh negara.

Kunjungi laman Facebook Elite by Dashing https://www.facebook.com/EliteEdgyEFX untuk mengetahui lebih banyak maklumat menarik. ELITE merupakan subsidiari jenama pendahulu Produk Penjagaan Peribadi Lelaki, DASHING yang menyempurnakan penjagaan peribadi Lelaki Malaysia dari hujung rambut hingga hujung kaki.



Peluang Jana Pendapatan Berganda Melalui Aplikasi Getthiss


Pencerahan tentang program GETTHISS

Semalam aku hadir ke BOP (Business Opportunity Preview) di Wisma Getah Asli, Jalan Ampang Kuala Lumpur. Untuk pencerahan kepada semua yang patut merebut peluang ini, sama sama kita berkongsi ..
BOP 04.1.2017, Wisma Getah Asli KL

Program aplikasi 'GETTHISS' adalah salah satu dari program yang diasaskan oleh syarikat GTC HOLDING EMPIRE BERHD yang berpangkalan di Singapura. Syarikat GTC HOLDING EMPIRE BERHD adalah sebuah syarikat besar yang mempunyai beberapa anak syarikat di bawah rangkaiannya seperti : GTS I.T BERHAD, GETTHISS WEB BUILDER SDN BHD, GTS DEVELOPMENT LTD dan GTS PROPERTY SDN BHD

GTC HOLDING EMPIRE BERHAD menubuhkan dan menjalankan perniagaan pengiklanan internet atas talian yang boleh mendatangkan keuntungan berbillion USD seperti Face Book, Amazon, Alibaba.com, mudah.com, Lazada dan beberapa nama aplikasi lagi. Website ini pada umumnya diketahui telah menjadi nilai beratus juta hingga berbillion USD dalam beberapa tahun sahaja pendapatannya. Untuk pengetahuan anda juga, GETTHISS bukan sebuah syarikat pelaburan, GETHISS menyediakan website pengiklanan atas talian.(online advertizing platform)

Kenapa dan bagaimana boleh menjadi bernilai beratus juta dan berbillion USD?

Hanya dengan 'klik' oleh pengguna internet seluruh dunia. Contohnya setiap kali anda klik untuk melayari website tersebut anda sebenarnya telah memberikan keuntungan kepada pemilik website tersebut.. Anda tentu boleh terfikir berapa ramai orang yang melayari FB setiap hari dan tentu boleh bayangkan berapa banyak kali klik untuk aktiviti sosial dalam website FB. Oleh demikian, inilah  trend world-wide terkini. Betapa untungnya pemilik FB itu sekarang yang telah menjadi billionman dalam masa beberapa tahun sahaja tetapi kita yang melayari website FB tidak dapat apa apa keuntungan melainkan dapat berseronok diatas kekayaan orang la, Jika ada pun hanya sedikit tempiasnya keuntungan dari perniagaan yang kita jalankan di FB, betul tak?

Disebabkan itu lah syarikat GTC holding mengajak anda bersama-sama dalam program untuk menjana pendapatan dalam sektor pengiklanan melalui websitenya www.getthiss.com

Bagaimana GETTHISS boleh memberi keuntungan kepada syarikat dan kepada anda yang menjadi ahli?


Untuk menjadi syarikat yang bernilai ratusan juta USD perlu ada pengikut atau menjadi website yang popular. Untuk menjadi website yang popular dan ramai pengikut perlu mengambil masa yang lama, oleh itu GETTHISS mewujudkan peluang kepada orang ramai untuk menambah pendapatan dengan menjadi ahli dalam GETTHISS. Kalau lihat semalam, full house Dewan di Wisma Getah Asli ini. Datang untuk mendapatkan informasi berkaitan program GETTHISS ini.
BOP 04.1.2017, Wisma Getah Asli KL

Apa kena mengena menjadi ahli dengan menjadi website popular?

Jawapannya; jika anda menjadi ahli GETTHISS sudah semestinya anda akan membuka website tersebut setiap hari untuk melihat aktiviti dan perkongsian program dan secara automatik memberi keuntungan kepada syarikat. Syarikat untung, anda sebagai ahli pun akan untung juga. Semakin ramai menjadi ahli , semakin banyaklah klik di website GETTHIS dan menambah keuntungan syarikat. Syarikat menjadi semakin popular dan akan meningkat nilai saham syarikat. 
Bagaimana caranya anda sebagai ahli GETTHISS yang berjaya?

Di dalam pelaburan getthiss terdapat 3 keuntungan sekiranya anda join / melabur :-
1- Saham getthiss
2- PPSI (pool profit sharing incenvite)
3- RESELLER program

Semua nilai keuntungan di kira dalam mata wang Dollar USA.

Terdapat banyak pakej untuk melabur dalam getthiss dan setiap pakej ada keuntungan yang berlainan.


Setiap kali anda melabur anda akan dapat advertising point, getthiss coin, ppsi, shopping point dan redemption target tidak kira apa pakej yang anda ambil..


Pakej Beginner (rm450)

100 advertising point
100 getthiss coin (saham syarikat)
40 ppsi
10 shopping point

Pakej 1 star (rm4500)

1000 advertising point
1000 getthiss point
400 ppsi
100 shopping point

 Pakej 2 star (rm22500)

5000 advertising point
5000 getthiss coin
2000 ppsi
500 shopping point

Pakej 3 star (rm45000)

10,000 advertising point
10,000 getthiss coin
4000 ppsi
1000 shopping point

Pakej 4 star (rm225,000)

50,000 advertising point
50,000 getthiss coin
20,000 ppsi
5000 shopping point

Pakej 5 star (rm450,000)

100,000 advertising point
100,000 getthiss coin
40,000 ppsi
10,000 shopping point


Advertising point

Point tu anda boleh guna untuk mengiklan apa apa sahaja di laman website syarikat.Dalam masa terdekat ni syarikat akan wujud website pengiklanan yang boleh di muat turun di Google Play Store / Apple play Store

Getthiss coin

Getthiss coin adalah saham syarikat.
buat masa sekarang saham syarikat bernilai 0.10 usd..
Nilai saham akan naik apabila semakin ramai menyertai getthiss sehingga boleh mencecah 5.00 usd

Contoh ; Sekiranya anda ambil pakej 1 star Anda akan dapat 1000 getthiss coin
Nilai seunit = 0.010 nilai semasa sekarang. 
1000 getthiss coin anda akan dapat 100,000 saham syarikat
Kalau dalam masa 1 tahun saham syarikat menjadi 1dollar usa 100,000 × 1 = 100,000 × rm 4 nilai rm = 400,000 Bermakna anda telah dapat rm 400,000 hampir setengah juta. Itu ikut kiraan jika nilai saham menjadi 1 dollar usa..tapi kalau menjadi 5 dollar usa anda kira lah sendiri berapa banyak anda dapat..

PPSI

PPSI adalah Pool Profit Sharing Incentive -keuntungan syarikat dalam 1 hari dan sebanyak 20% akan di berikan kepada pelabur. Terdapat 2 keuntungan di sini..

Pertama keuntungan harian;
Syarikat akan membayar antara 1% sehingga 10% keuntungan syarikat kepada pelabur setiap hari

Contoh ;
Pakej 1 star Pelabur dapat 400 ppsi. 400 x 1.5% (kita kira peratus yang paling kecil syarikat bagi pada kita setiap hari) = 6 usd × rm 4= rm 24 setiap hari anda dapat kalau setiap hari syarikat beri keuntungan 1.5%..lagi tinggi peratus syarikat bagi lagi banyak anda dapat setiap hari Lagi tinggi ppsi anda lagi tinggi keuntungan anda setiap hari
Keuntungan bergantung pada jumlah ppsi dan peratus keuntungan syarikat beri pada pelabur..

Keuntungan yang ke dua;
Setiap hari syarikat akan beri peratus keuntungan,peratus keuntungan itu akan di kira sehingga berjumlah 200% Apabila sudah berjumlah 200%,secara automatik jumlah ppsi anda anda akan meningkat sekali ganda..

Contoh ;
Ppsi 400 Genap 200% ,ppsi anda akan menjadi 800 apabila jumlah peratus genap 200% Anda boleh ambil 800 itu atau labur semula jika ingin mendapat semula keuntungan harian yang lebih tinggi... Kalau anda ambil 800×4 =rm3200 anda dapat Untuk genapkan 200% tu mungkin mengambil masa sampai 5 bulan..dalam masa nak genapkan 200% anda terus dapat keuntungan harian.. 5 bulan x 30 hari= 150 hari 150 hari x rm 24 keuntungan harian anda = rm 3600 3600 + 3200= rm 6800 dalam masa 5 bulan tanpa buat apa apa... 6800 - 4500 modal anda = rm 2100 keuntungan bersih anda selepas 5 bulan melabur Bayang kan pula kalau anda terus melabur tanpa ambil keuntungan anda bila genap 200% selama 2 tahun..berapa banyak anda boleh dapat... Contoh 400 ppsi × 200% = 800 Dalam masa 5 bulan 800 ppsi x 200% = 1600 Dalam masa 5 bulan 1600 ppsi × 200% = 3200 Dalam masa 5 bulan 3200 ppsi x 200% = 6400 Dalam masa 5 bulan Dalam masa 1 tahun 8 bulan anda telah dapat 6400 6400 × 4 = rm 25 600 20 bulan × 30 hari = 600hari 600hari × rm 24 = rm 14 400 14 400 + 25 600 = rm 40 000 keuntungan anda dalam masa 1 tahun 8 bulan..untungkan sebab tanpa buat apa apa anda dapat..

Segala perkiraan di atas adalah contoh, semua bergantung pada jumlah ppsi dan peratus keuntungan yang diberi oleh syarikat


Shopping point

Shopping point ini boleh digunakan untuk membeli barang yang akan disediakan oleh syarikat di bahagian emall di website syarikat

Redemption target

Fungsi dengan shopping point,anda boleh tukar dengan barang yang di sediakan oleh syarikat di redemption di website syarikat.

Reseller program

Program ni membantu sesama ahli menjual cash point.sekiranya anda mempunyai cash point yang banyak anda boleh jual kepada ahli yang lain.anda boleh menggunakan kaedah yang di sediakan di bahagian transfer untuk menjual cash point anda.

Setiap hari shopping point dan getthiss coin akan bertambah mengikut keuntungan syarikat, manakala redemption target akan bertambah sekiranya anda menambah nilai ppsi anda

Itulah pencerahan serba sedikit tentang pelaburan di getthiss. Pelaburan yang pasti menguntungkan pelabur sama ada cepat atau lambat mengikut pakej pelaburan kita dan peratus keuntungan syarikat.

Jika berminat untuk pencerahan, sila wahtsap 017 4009726 (Nazlee6009)

Untuk lebih jelas boleh datang dengar sesi pencerahan (BOP) Business Opportunity Previwe di Wisma Getah Asli, Jalan Ampang Kuala Lumpur (Depan KLCC) jangan lupa cari / call kita jumpa di sana.

Atau boleh tonton youtube (carian 'Getthiss') ini antaranya  : https://youtu.be/eALy9TWKMKI

Pelancaran secara rasmi akan diadakan dalam masa terdekat (aku difahamkan dalam bln Jan 2017). Jangan lepaskan peluang yang ada ini dan program ini bukan scame yer. Getthiss berdaftar dengan SSM, KPDNKK dan mendapat sokongan dari orang-orang kenamaan negara.

Jika berminat untuk pencerahan, sila wahtsapp 017 4009726 (Nazlee6009)
www.getthiss.com

Update : Untuk makluman anda, website getthis sekarang dalam tempoh penambahbaikan server. Kesulitan amat dikesali dari pihak pengurusan getthis.