Adik rindu...

Friday, February 12, 2010 PCL 2 Comments

BABY


MIKO





Gongxi fa chai n selamat bercuti...



Banayak email aku terima dari kawan sepejabat...diaorang semua amik cuti extra...Isnin n Selasa .. dah cuti tambah pulak hari Rabu, Khamis n Jumaat..

Bagus2 ..cuti raya cina..hat mana dok jauh dari kampung bole la balik, aku pun jauh gak tapi tak leh balik..huk..huk..ader gak rase cam nak balik tapi ....aku ada plan lain..

Muka anak2 aku dah lain macam sikit..rindu kat Maktok n adik beradik lain kat kampung tuh...tak sampai 2 bulan pon diaorang kat sini...

Adik kata dia rindu kat Miko n Baby...lama adik tak peluk kucing kesayangan depa tuh..dengak kata Maktok..si Miko tuh dah bunting...emmmh! tak sabaq la tuh nk tengok baby Miko...kat sini mamaDiana tak bagi bela kucing sebab ada budak kecik si Aqeela n Batrisya..takut diaorang alah dengan bulu kucing plak....kecian kat adik noh..tak pa dik..kat luar tuh kan banyak monyet...tak payah bela , depa datang sendiri. Nak tengok kucing bleh la tumpang tengok kat jiran sebelah tapi seganlah adik kata....biasala anak aku tuh pemalu orangnya.







2 comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.