sehari Di Zoo Negara

Tuesday, February 23, 2010 PCL 2 Comments


"Adik, kak..nak pi zoo dak?...pi ngan makngah..mama n abah tak ikut"..
"tak best la..jom lah mama"...adik mana boleh kalau mama tak ikut, tu yang aku n mamaDiana gagahkan juga ikut diaorang pi.

adik n kak terus bersiap2 nak pi dah...tapi masa tu mamaDiana baru jer confirm ngan Ya sepupu diaorang..alih2 tak jadi pulak pi petang tu , rasa rugi pulak bayar tiket mahal2..sebab dah petang pon, so tukar esok pagi lah..


Lepas Maghrib kami sekeluarga bertolak ke Salak tinggi, rumah makngah...meghabehkan boreh kat sana...thanks Kak Intan n Abg Joe sebab kami selalu menyebok di sana.







Thanks Ya(http://diniesyafira.blogspot.com) bagi gambar2 nie kat pakcik.


2 comments:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.