HADIAH mENARIK BEB !!!

Monday, March 22, 2010 Nazlee Ismail 4 Comments

HADIAH MENARIK BEB !

http://djepoi.blogspot.com

Salam semua..nie Bro epoi nak bagi hadiah kat korang ..TERJAH lah !!

kalau korang nak deco rumah/perkhidmatan dj with PA system contac terus dengan dia kat link atas tu.

Lu memang hebat n kreatif ..bukan saja nak memuji tapi gua nak belajar dari Lu bro..


4 comments:

  1. Salam Pak Cik Lie

    Haluuuuuuuuuuu....Dj Epoi in da houseeeeeee...

    TIADA YG MUSTAHIL Bro...

    Lu juga mampu lakukan...
    Gua tak hebat mana ponk ....Dj rumah kenduri jer, Dan Gua bukan ERIC LEONG Casa Impian....heheheh

    Alhamdulilah berkat bakat yg Tuhan berikan dan sokongan semua..inilah Gua...

    Gua Dimaki
    Gua Herdik...
    Gua Ditipu...
    Gua Di Fitnah...
    Gua di bla...bla...bla...

    Gua tempuhinya ngn penuh KESABARAN

    Pedulikan mulut2 jahat...

    Lakukan Kerja dengan IKLAS.
    Insyaalah....pasti boleh lakukan

    ReplyDelete
  2. salam kulaan...
    amun kulaan maulah gawian DJ..sahih sugih..

    ReplyDelete
  3. Ya betull !! pedulikan mulut2 jahat tuh...
    bak kata Paklong..Nawaitu yang penting..

    ReplyDelete
  4. Paklong..basurah gen kada lancar..takureheng boleh lah..hahaha.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.