Kain berlapis2..bila selak nampak bulu..selak lagi nampak bijik..

Monday, March 22, 2010 Nazlee Ismail 3 Comments



Haaa nie haa terbaikk dari ladang...bukan aku yang tanam..kebetulan diaorang baru kutip jer..adala informer kat ofis nie yang bagitau ..

bukan senang nak dapat yang fresh macam nie...murah pulak tu..

sebabnya tuan tanah kita yang punya..tu pasal dapat harga macam tu...

selalu sangat dapat free, sekali sekala kena bayar la..lima henggit jer setengah guni...

aku nak buat ape yer..


3 comments:

  1. uittttt buat bubur jagung pon sodappp nieee...

    salam kenal dari sayer juger..thanks sudi singgah my blog.kiter x-change link yap

    ReplyDelete
  2. PCL, beli kat mana tu? inform sikit...di rumah ni semua suka jagung...

    ReplyDelete
  3. @HANIS HOME TOUCH

    kebetulan musim menuai jagung nt adalah area sini je..Akak org banting kan?

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.