Karnival Jualan Nissan

Thursday, March 25, 2010 PCL 4 Comments

NISSAN MEGA SALES








dia orang buat sale...diskaun gila2... bayar dlam RM400 atau RM500 dah boleh bawak keluar satu.. tak payah penjamin dan interest free tu!





KLIK sini.



Korang dah terbaca blog ni cubalah jawab yer teka teki nie..tak der hadiah pon...saja suka2

i) “1, 3 ada dekat, 8 tarak habis, 5 tarak, 6 tarak”…..(cakap slang Bengali Singh)…hey abang ansem/adik manis, Lu tau ka itu apa nombor kereta??


ii) “Ini bintang aiiya conpom jantan punya..bukan selalu ada ma..ini musim saja lo..lagi panjang dia punya badan, lagi banyak dia punya telor..Lu tau ka apa itu??


4 comments:

  1. soalan 1: BR 5060

    soalan 2: Langsat.

    p/s: hueheuh.. ada betul ka?.. kalau betul roger sama saya wokey?..
    http://wanshah87.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Pembetulan utk soalan 2 tuh...binatang bukan bintang..sory. salah type.

    ReplyDelete
  3. wanshah..nanti sy roger !

    ReplyDelete
  4. salam kulaan...
    jawapan no 1...
    BS 5060...bujur jua kah...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.