Mari sertai saya..CATCHEYE MALAYSIA.

Tuesday, March 30, 2010 PCL 2 Comments




Tak perlu tinggalkan komen anda pada entri kali ini cuma klik dan saksikan samada betul ke tidak tentang perkhabarannya..!!!





CUMA KLIK DAN DAN DAPAT WANG..!!!!


Salam..Tolong baca ni...1 sen pun tak payah keluar duit.daripada korang on9 je, hasil pon xde, mesti BOSAN kan???haaaa, nie die...sambil on9, sambil cari duit..beri saya masa 5 minit je boleh? mari sertai saya di catcheyes jom..


Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini,ya, mudah saja, klik2 iklan tak sampai seminit dah dapat duit, malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti.. katakan anda menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level, tahu tak anda akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x anda perolehRM11x10=RM110 jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300.. banyaktu .. anda tak nak ke? cepatlah sertai saya..benda ni 100% percuma..tak perlu modal cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda free xkan tak boleh ajak.. untuk maklumat anda, keahlian catcheye hampir mencecah 90,000 orang sekarang.. jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan..

Cara nak register:


2.Klik join catcheye now

3.Isi maklumat diri,IC dan alamat (penting)termasuk tel rumah..kalau xde belasah jer..sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)

4.Isi jawapan:soalan 1 jawapan A (atas sekali),soalan 2 jawapan B (yang tengah),soalan 3 jawapan A (atas sekali).

p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)

5.Klik agree and proceed..Ok siap kemudian apa perlu buat? a) klik sign in. b) lepas sign in klik reward panel. c) anda lihat akaun anda ade RM1 (bonus) dan link anda. d) Copy link anda dan gantikan link saya ini dengan link anda. e) postkan risalah saya ni di blog,Fb, buletin myspace & emailkan kepada kawan2 ataupun apa cara yang difikirkan boleh.

6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.percayalah!sebab benda ni 100% PERCUMA (FREE) REZEKI TUHAN YG BG..TP, KITE KNE USAHA JGAK KN?? TGGU APE LG?? J0MLA J0IN.. =)SILA DAFTAR KAT LAMAN WEB BAWAH NI...




FREE JE...XTIPU..KORANG TAKKAN RUGI APA-APA, TAPI ANDA AKAN BERTUAH(SERIUS MEMANG MENGUNTUNGKAN)X PAYAH KELUAR DUIT PUN...APE YANG PENTING CUBE DULU .......1 MALAYSIA 1 KLIK..SALAM




2 comments:

  1. salam kulaan....
    angah dah masuk dah....

    ReplyDelete
  2. salam kulaan,tu lah napahabarnya..bagus kah??

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.