Port Baik Punyaaa!!!

Monday, March 29, 2010 PCL 6 Comments





“ini udang manyak mahal woo..”, “ini sayur bagus , sedap woo, tapi mahal sikit la..”



Haiyaa!!…itu Nyonya sudah bikin aku geram..ingat aku tak da duit ka mau beli itu udang n sayur…aku baru dapat gaji la…




Ada sesuatu masa kita akan rasa tercabar jika perkara seumpama ini terjadi ..
Sikap peniaga di pasar yang mengkelas2kan pelanggan.
Tak semua pelanggan suka dilayan macam tu..
INGAT! korang tu berniaga…jangan hingat taukey kaya saja boleh makan udang fresh..aku pun boleh la..tapi kena usaha la sikit.

aku mancing kat sungai Banting....belakang McD.

Port baik punya !! tak tau lah sekarang macam mana..sejak ada Uptown kat situ aku tak penah mancing kat situ dah....

6 comments:

  1. mahap pakcik lie. saya dah add link awk kat blog TKSB. minggu lepas ada problem sket kat layout blog sy. saya dah wat report kat google n alhamdulillah dah ok dah. pkcik lie ni dok kat banting ke?.. sy slalu jer turun ke banting tu. abg saya tinggal dibanting. tak tau plak ada port best utk memancing udang. ada masa bleh la ajak saya memancing sama ek. minat gak nih. :-P


    http://wanshah87.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. orait..turun Banting jgn lupa roger sy..
    skrg udang dah makin kurang sbb ada org kianat..tuba.

    ReplyDelete
  3. adoiii...sy penah terkena nak bukak buku akaun maybank..pakcik guard tu berulangkali bgtau nak bukak buku kena masukkn rm250...sabar je la pakcik..ku ada bawak duit itu...

    ReplyDelete
  4. salam kulaan...
    jom meunjun puyu....

    ReplyDelete
  5. mama/sarah/simir..jgn pandang sebelah mata..sabar je la..

    ReplyDelete
  6. paklong..salam kulaan
    ayoha jom berataan maunjunan.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.