AWARDS..LEBANON mai !!

Friday, April 09, 2010 Nazlee Ismail 3 Comments

Salam kepada semua pembaca dan blogers yang dikasihi...

Jenguk2 kat blog BEN ade ada special award...
"CEDARS"..ape tu ??







Korang dah tengok award kat atas tu…WoW ! award dari LEBANON (Lubnan la tu)..walaupun di dedikasikan dalam bentuk maya.., aku rasa tertarik dan berhajat untuk mendapatkannya secara rasmi dari empunya award iaitu MSR. nak tahu lebih lanjut silakan lah keblog beliau.

Terima Kasih juga kepad saudara BEN ASHAARI..walaupun ko belum jelajah blog aku..aku terjah blog ko dulu..
Dan inilah yang aku dapat..dan tak nak ko membebel , aku terus buat keja cam apa yang ko nak tu..

So, aku harap kat pembaca blog semua supaya kita dapat sepecial award dari tuan empunya.

zaaaSSSS!!!

3 comments:

  1. besh nih ade award plak...:-)

    ReplyDelete
  2. orang cakap mustahil...tapi xmustahil..orang ckap lau kiter besungguh untuk dpatkan sesuatu benda...kita akan dapat...ada masa follow ler blog saya yer,..nak meramaikan member blog

    ReplyDelete
  3. shimitiniy zem, ambik jer..aduuuuhhai !!

    -----------------------

    Atikah Mustapa, yeh ! uasaha tangga kejayaan..bukan utk ni saja , apa2 saja lah...
    i follow....aduuuhhai !!

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.