BUKan SaLaH Ibu MeNGendong !!!

Monday, April 26, 2010 Nazlee Ismail 11 Comments

Salam readers,

Halamak! Lambat pulak hari nie nak update…baru habes wat keja tadi, sebenar nya aku ada benda nak share ngan readers semua, korang suka makan burger kan? My famly takder la suka sangat, memandangkan dah boring nak masak n malas sebenornya..maka pilihan yang nampak pada masa tu ialah burger..selera aku mencanak2 mungkin dah lama tak pekena burger..hahaa! apa lagi ,stop jerk keta kat tepi jalan , order burger daging spesel 2 bijik. My wife hari nie off masak tghari sebab anak jagaan kitaorang Aqeela n Bartisya kena selsema, kesian diaorang asyik merengek jerk n kesian jugak kat mamdiana sorang2 menguruskannya.

..dalam masa menunggu order tu aku teringat email yang member aku penah foward ..so aku nak share kalu korang penah ternampak kat mana stor burger/HOKDOK nie.
.
.
.
"bukan salah ibu mengendong anaknya...dan jangan salahkan cikgu math atau cikgu BM dalam perkara nie"..
Sure aku nak beli yang 5 batang Rm1.00..ape ke benda yang dibakar ..entah lah.

11 comments:

  1. eee.. hokdok bakar?? ape tu?? emm.. len mcm je bunyi!

    ReplyDelete
  2. chugie, kena TERJAH dulu baru tau..

    ReplyDelete
  3. nasib baik bukan kodok bakar hehehe....

    ReplyDelete
  4. Jieda, kodok la plak..cucoq kodok ada la hehehe.

    ReplyDelete
  5. bukan salah ibu mengendong, pun bukan salah bapak tak pakai sarong.. err kain sarong ler, sbb bapak dia pakai seluar, hahahahaha..

    ReplyDelete
  6. Salam CP, tuan buat saya ingat balik kesah silam la.....hahaha.

    ReplyDelete
  7. Erk.. Bezakah jenis2 hokdoknya ni??? Haha.. ;p

    ReplyDelete
  8. FarhanaDr, agaknya saiz tak sama kot!

    ReplyDelete
  9. mmg penjual nie sgt skor BM ngan Mt..
    A+ punya..heee :)

    ReplyDelete
  10. hahahaha.... abis nih salah siapa ye pakciklie..hahahahaha

    ReplyDelete
  11. heheheh...

    terperasan kat link box ..
    hahaha..tak abih gelak lagi..

    ada sambungan tak kisah nih?

    betul ke rm1 je?

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.