OOOoowh!! baddd

Saturday, April 24, 2010 Nazlee Ismail 12 Comments

Ooww baddd..u guyzzz

He..he.. korang percaya tak ada satu kes aku nak cerita kat hangpa…
Tadi, nak komen blog kawan aku…mcm biasala kena type komen dan sebelum post comment kena taip word verification dulu..Selalunya word verification tu memang perkataan pelik-pelik pun,macam BLUR, EYES, CONFLICT atau number...tapi selalunya dalam bahasa Inggeris..tadi aku rasa pelik semacam sebab aku tengok word tu dalam bahasa Melayu yang lucah...kena taip bende mencarut tu dulu baru boleh komen...maybe korang dah biasa n just ignore..
walaupun tiada paksaan utk meninggalkan komen tapi takkan tak ada perkataan yang elok2 sikit ke..baru best nak komen..

12 comments:

  1. aduhai...mencarut pulak lah kan...

    ReplyDelete
  2. salam...
    pantat kuali kot maksudnya...hehehe

    ReplyDelete
  3. ei ye... thats really a very2 bad+dirty word! pe.. lah dorang ni kn? dah tarak word lain ka mau letak?

    ReplyDelete
  4. salam kenal... sy penah kena gak mcm ni ms nk komen sorg blogger... igt ke keslahan teknikal or pape, rupanya org lain pn kena... xphm, xphm... ehmm...

    ReplyDelete
  5. word verification ni dorang buat sendiri ke...awat pilih ayat2 carut lak ek...pelik je...

    ReplyDelete
  6. salam haslina, diorang lebih suka pada perkataan yg tak elok tu, mungkin dapat kepuasan setelah mencarut kot !

    ReplyDelete
  7. sekamar rindu, salam untuk mu jua..
    bnyk2 istgfar.

    ReplyDelete
  8. Salam Paklong, lain orang lain pikir dan maksudnya, ada lg perkataan seumpamanya maksud sama. terlampau kreatif la kot !.

    ReplyDelete
  9. salam chugie, macam2 lah untuk menarik perhatian orang lain tp kena jaga perasaan org sekeliling sama.

    ReplyDelete
  10. Yanty, salam kenal n thanks....owh! penah kena jugak ek!

    ReplyDelete
  11. salam maidatul,

    tak tau lah..tak perlu verify pon ok kot.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.