Suka TeRamAt Sangat !!

Tuesday, April 06, 2010 PCL 2 Comments











Aku suka kepada benda2 yang cantik , tak kira lah benda tu hidup atau yang mati tak bergerak langsung. Untuk mendapatkan sesuatu yang cantik pada pandangan mataku, maka haruslah aku berusaha ke arahnya..
yang kat atas tu..dah lama dapat pon

Teramat suka sangat !!







yang atas ni plak dapat dah tapi bukan hak milik kekal...
cuma bahagian dalamnya saja nak dicantikkan lagi..
nak buat macam akak ni punya rumah..







So..aku bercadang nak dapatkan advice Dj serba boleh nie dalam hal2 mencantikkan /make over bahagian dalam kediaman aku ni..amacm Bro !! bleh tak??








TUNGGU !!!!




Sebelum tu...GUA buat iklan percuma untuk u BRO....






























2 comments:

  1. Salam.....

    Sebenarnya Gua baru jer bersedia nak melawat blog kawan2 semua di pagi2 buta nih...
    Ini jer waktu yang Gua ada beb...

    Tak sangka pulak .....bila niat hati Gua nak ziarah blog Lu tetiba terpancul entry untuk Gua di blog ini...

    Tq x 3 arrrrr.........Gua terharu beb!

    Insyaalah.....mana Gua boleh tolong.....Gua tolong beb.....takder charge pon.....
    Ada apa2 soalan silakan?
    Tak cukup kat kotak komen...
    Emaikan kat Gua ponk boleh...

    epoi8787@yahoo.com

    Terima kasih Bro...
    Kerja Gua biasa2 jer Bro....

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.