Bukan ILusi...

Wednesday, June 30, 2010 PCL 6 Comments

"Alhamdulillah ...dapat balik aku punya..."


Bukan ilusi, tapi itulah hakikatnya...apa yang dihebahkan semalam telah sampai di telinga si pencopek tuh...barangkali ada spy yang telah diizin Allah dan mendapat hidayah untuk membuka hatinya...Alhamdulillah..tiada ungkapan yg terbagus dari mulut ku...aku gumbira sambil terfikir ada kebaikkannya tidak bersemuka dengannya..mungkin ada yang tak baik berlaku...tapi biarlah..hanya aku dan dia..dan spy itu yg tahu selain dari Allah tentang siapakah pencopek tuh.

Thanks pada readers yang bersimpati dengan peristiwa semalam..
aku takkan lalai lagi...walau di mana berada harus waspada !!



p/s : luahkan dlm blog ..kekadang tu bagus jugak kan !!...jangan korang mengumpat plak..tak baik sangat.

...
.

6 comments:

  1. syukur la klu mcm tu....hehehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...tumpang gembira si pencopek tu dah insaf!

    ReplyDelete
  3. AnonymousJune 30, 2010

    alhmdulillah...bgslah klu cmtu :)
    yup..luahkan.

    ReplyDelete
  4. yup..syukur tak terhingga...

    ReplyDelete
  5. wah dah jmp balik..bagus la...tumpang gembira..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah...
    jgn gado2 yer...
    :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.