On My WAY....masih terbayang2.

Wednesday, June 23, 2010 PCL 7 Comments

"Key Pad Lock"..hah yg tu terkelur dr mulut aku plak !!...(yg bagus kita ingat yg tak baik jgn ikut..style selibreti kita yg kena tangkap tu la).

Punya la berhati2 pemandu kate depan tu..perlahan sangat sampai aku mengantuk dibuatnya..nak overtake..keadaan tak mengizinkan..."sah dah ni mesti begayut tak pakai handfree nie.."..selalunya
macam tu lah.."tak pon org tua yg tak berapa nampak jalan..."

Aku dah la lambat sangat nie nak masuk keje...tunggu jer masa yg sesuai nak overtake...
dah dapat peluang..apa lagi , poootonglaaaa..

jeling kot tepi nampak la mamat ni ...buruk perangai rupanya..chaitttt!!


..sempat lagi tu mr Google snap pic nie..hahah..



p/s : Jangan dibuat benda2 tak senonoh masa memandu...bahaya diri sendiri dan org lain sama tau !!

7 comments:

  1. haha....akak selalu tegur che abe kita tu, kalau drive jgn buat keje 'bukan2'. org lelaki mmg cmtu, korek hidung la...telinga..

    psst...pakcikLie cmne?

    ReplyDelete
  2. ahak2..kekadang je...guna masa terluang tak kena tempat..hik2.

    ReplyDelete
  3. tuh camna kalau terjolok lubang idung tu.. hehehe
    tq sudi singgah dan follow blog sy. :)

    ReplyDelete
  4. aiyaaaa!!!

    talak malu wooo!

    ReplyDelete
  5. laaaaa...hampessss sungguhhhh...tersyokkk sendiri la tu ye...asyik asyik asyikkkkk :))

    ReplyDelete
  6. haha..pastu dah berjaya korek lekat kat stereng..terbaik..haha

    ReplyDelete
  7. hehehe, klu naik moto susah lah nak beraktiviti mcm tu.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.