Syoknya Cuti...!!!

Friday, June 04, 2010 PCL 8 Comments

pic dari FB makngah..cilok baik punyer!!!


Wah2 ! best nampak kakak aka Nina n sepupu dia Alin ronda sakan dengan basikal pinjam....
Haa..cam nilah diorang kalau dah jumpa..mesti nampak hepi selalu...sama umur tapi saiz tak sama...
Semalam planing balik kampung sekali ..alih2 tak jadi pulak..pasai pa taktau lah..maybe diaorang balik minggu depan kot.
so nampaknya kitaorang balik terus je dari sini , maybe lepas magrib dari sini sebab adik n akak sekolah , last day ari nie! ...

MamaDiana lagi la hepi sebab sebelum nie dok kat sana tak der balik2 kampung...6 bln pon dah rasa rindu sesanggat dgn famili n member kat sana..so excited ..biasalah..org tino.

p/s : Doakan perjalanan kami selamat sampai pergi dan balik.

8 comments:

  1. wahhh bestnya, basikal yg blh kayuh 2 orang sekali ye...tak penah tunggang....

    selamat bercuti pakciklie & family, mmg sungguh lama juga tak blk kg tu....blh la cuti lama skit kot ye... :)

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah, selamat pergi dan balik!

    ReplyDelete
  3. wah syokk nyer naik basikal tu...ada lagi ek basikal tu teringat lak zaman kecik2 dulu...heehehe...

    Selamat bercuti-cuti...

    ReplyDelete
  4. salam...

    dapat la pi holiday..selamat bercuti..

    ReplyDelete
  5. wow susah nak jumpa basikal kembar camni dah..

    moga selamat dalam perjalanan k..
    happy holiday!

    ReplyDelete
  6. AnonymousJune 10, 2010

    wah seronoknyer bercuti cam best la naik basikal tu......

    ReplyDelete
  7. Salam,
    selamat bercuti,
    maaf mengganggu,
    Sili lawat blog saya,
    klik sini!

    ReplyDelete
  8. salam n tq...aku selamat pergi dan kembali atas doa korang...tq Allah.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.