tak dak KAREN plak!!

Thursday, June 17, 2010 PCL 10 Comments


Emmph ..dia buat dah...semalam tak dak karen..nk tgk bola pon tak leh...baru dok komen blog SZ pasai nie..tup2 kena kat aku plak..hehehe..hantu btui!.

Tapi kat restoran mamak depan sana tu..ok plak..diorang guna genset kot...tak kesah lah...
mak aiii !! penuh...ramainya orang..aku nak menyelit kat mana nieh!..

kat umah dah kelam kabut..panas2 beb berkuap....diorang lepak kat luar, tak nak join aku tgk bola...tp tak lama pon blackout...cuma 2-3 jam je hehehe..(tak lama la sgt ...tenQ org TNB).

Nie hah! pesanan untuk korang yang duk kat Umah tinggi2 tu lebih2 lg yg guna lif..kalu masa2 emergency cmnie..jangan amik kesempatan plak..masa tak dak karen pon nak guna lif wat pa..nanti mcm2 terjadi...takut ada yang salah tekan plak...huhuhu..becareful utk kaum wanita khususnya..

...



10 comments:

  1. hahaha...

    lucah betoi pic ni..

    kih3..

    ReplyDelete
  2. hahaha,
    Tersalah tekan lain button masalah juga tu...

    ReplyDelete
  3. bukan ade beza sikit ke button tu ngn button suis?haha.aduyai

    ReplyDelete
  4. e'eh...sowi, tersilap picit! kahhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  5. haa.. haa..tak tau , aku suwuh tekan btn nufff la ...

    ReplyDelete
  6. uit, ini dh nama amek kesempatan ni. len kali dok jauh2 sikit na.

    ReplyDelete
  7. ahhahhahaahahhhhhaaaaaa...tompang gelakkkkkssss....

    ReplyDelete
  8. hahahah saja ke? tersalah tekan tuu..

    ReplyDelete
  9. uwiiks!! salah tekan la pulak..weh!..saja kot..hehehe

    ReplyDelete
  10. tu nama nya miang....buat2 silap...xkn x tau nk beza kot...gambaq 18sx..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.