TAK kesah sangat la...

Thursday, June 24, 2010 PCL 9 Comments


fUIyOOO ! duit masyuk !! orang gomen dah gaji la tu..


.

sms mamaDiana, suwuh dia buat kira2 apa yg patut kena bayar...sebelum jumpa Kawanku..nak cucuk kena tau dulu banyak mana yg perlu.

Dah sekian lama dialah akaunten aku...duit tak leh banyak kat tangan..biasalah aku nie jenis
tak pk panjang...semua anak nak beli..amik jer...tak der la nak pk2.

My wife pon ada pendapatan sendiri, itu dia kira sendirila..apa yang dia nak buat, tapi selaunya ktorang cmnie la..
gaji aku tanggungjawab aku..tapi dia yg buat kira2...
gaji dia plak...aku tak nak masuk kira... kekadang tu dialah selalu belanja ktorng makan kat luar...

so, malam nie apa plan... nak belanja makan kat mana...uppps! tak dapat gaji lg ek!...
nampaknya turn aku lah..(dah selalu pon).



p/s : tak kesah bagi isteri pegang duit..untuk kebaikkan belanjawan keluarga.




9 comments:

  1. setuju je..menteri kewangan dalam rumah ialah isteri..hehhe

    ReplyDelete
  2. Ummi Aisyah/Cik Yah : takdernyer nk gelapkan wang simpanan..hehe pcaya lah...itu yg terbaik.

    ReplyDelete
  3. lom amek gaji.
    tolong amekkan?

    ReplyDelete
  4. mmg baik suruh wife pegang duit

    ReplyDelete
  5. gaji laki + bini, tolak hutang bersama...pas tu rasa kebahagiannya...ohh bestnya...aku tnm anggur skrg ni :P

    ReplyDelete
  6. mak saya mmg menteri kewangan tidak berpencen..terer betul bab2 belanjawan umah..
    :)

    ReplyDelete
  7. sI tEDI : salam...tggu pa lgi..amik arr cepat..duit bln lps x abes lg ek!


    E.d.Y : Salam, cepat2 la bebini...haha :P

    ReplyDelete
  8. Dayna : salam, memang bagus la wat cm tu...senang sama2...susah abg sorang2..(susah pon sama2..nt balik masak sama2)

    ReplyDelete
  9. izzah : salam, ..bapaknye PM..dh tentu bagi bonos tiap2 bulan dgn anak2nya sekali...keh3.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.