Terima Kasih Anakanda...

Monday, June 21, 2010 PCL 2 Comments

Semalam hari bapa...selalunya hari ibu lah yang selalu sangat diingati oleh anak2...mungkin sebabnya mereka lebih akrab lagi. Semalam juga merupaka sambutan hari bapa yang kedua buat ku...yelah dulu diorang nie kecik2 lagi..mana tau semua nie...mama diaoranglah yang banyak mendorong untuk mereka mengingati hari2 penting dalam keluarga.

Aku hairan kenapa adik n kakak tak bangun2 tido lagi...dah dekat pukul 1 tgh. masih senyap sunyi umah nie...Aku n mamaDiana tinggalkan diaorang yang masih melayan tilam n bantal...ktorg pegi pasar n sarapan kat luar.

Sampai jer ktorg kat umah..kakak n adik wish "Happy Fathers Day" kat aku...
Ada something special untuk aku...dapat hadiah lagi.


"Semalam akak n adik buat nie untuk abah..sampai tengah malam Bah.."...owh!! patut la bangun lewat hari nie..

.

2 comments:

  1. argghhh touching nya...hehehee...rasa terharu sgt bila dpt apa2 hasil kreativiti anak2 ni...semoga pakciklie terus menjadi ayah kebanggaan diorg!

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..mudah2an.

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.