apa nak jadi nie..!

Wednesday, July 28, 2010 PCL 9 Comments



"alamak...! ingatkan UPSR dah takder tahun2 depan...baru nak enjoy sikit...
tak jadi la pulak kerajaan nak mansuhkan...
adik taknak la exam2 ni mama..sekolah cm biasa dah la..."

9 comments:

  1. ooohohho..
    tak jadik plak ek...
    nak wat camne adik..
    yg penting belajar bukan utk score tinggi dpt markah tinggi saje kan tp untuk menimba ilmu... :)

    ReplyDelete
  2. SZ : diorang ni cm takut sgt dgn exam...kena tukar mindset diorang.

    ReplyDelete
  3. salam..wa nk jadik cikgu tuisyen..masyyuuukkkk huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. anak saye pun same...mula2 suke betul dia bile dgr tak ade UPSR & PMR...

    ReplyDelete
  5. xpe blajar je la,ilmu tu penting,ade ke x de exam tu rasenye same je,yg penting semangat blajar tu kena sentiasa ada

    ReplyDelete
  6. Semangat la skit dik..
    Exam tu kan kita le tgk kefahaman kita..
    tak rugi pun..

    ReplyDelete
  7. adik, tak payah susah hati,,relax je, nti SPM buat betui2 ye..

    ReplyDelete
  8. Alam persekolahan adlh saat yg palig best actually. Peperiksaan tu cume ujian idup yg kecik jer. So take it easy ye Anis...jgn tension2 be hepy .

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.