Hilang Lagi !

Thursday, July 01, 2010 PCL 3 Comments


Sesuatu yang mengkalutkan diriku pepagi nie,.nak masuk opis ...bila nak scan..tetibe (tak sedar pon) jer ...access card aku hilang...tinggal tali jer....

adus ! cmner nie...dalam keta dah carik..takder...

Panas2....panas...dah la semalam diorang jamu makan durian utk bebudak tarainee...panasnya tak hilang lagi...

Access card nie kalau hilang kena wat report polis..tu yang leceh nie.

;;

;

okaylah duk tercangak depan pc nak dapat pe..nak carik lagi la...
harap2 boleh jumpa..

asyik barang hilang jer aku nie...



3 comments:

  1. wahh akses kad hilang kena report polis? pakciklie keje apa ni? sungguh berharga akses kad itu! p cariksssssss smpi jupe!

    ReplyDelete
  2. cari smpai jumpa..he2

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.