Hiperaktif !!...

Tuesday, July 06, 2010 Nazlee Ismail 9 Comments

TEGUR lah kalau berani !!!


"Seronok sesekali bebudak datang umah...tengok diorang berlari kesana kemari..
hilang sikit rasa sunyi .... tapi macam 'kapal pecah' umah aku dibuatnya..."

Ala biasalah bebudak memang cm tu...

..sesekali datang takpe lah....kalau selalu cmner..

yg datang pulak budak nakal cmnie ..

::
;





jangan tegur...Shin Chan memang cm nie !!


Cousin Mem selalu tegur anak jiran sebelah..." awat hang buweh sangat nie!!.."

so...sekarang mendapat lah..ke Hiperaktifan anak2nya.


p/s : redho dengan segala pemberianNya
..
-

9 comments:

  1. ahaha!!tekezut den bila masuk blog ni ada sin chan ahaha .cute cute

    ReplyDelete
  2. eeeh comey nya..ank pakcik ker???...buweh cm bapaknya kot...huhu.

    ReplyDelete
  3. hehehe...mmmg alfeninggg kepala la kalo budak2 tgh naik gini..alamatnya semua tunggang langgang rumah...tp tu la...budak-budakkkk..takleh kata apa..hehehe..layannnn

    ReplyDelete
  4. sorry nk tnye, ni photoshop edit ke mmg muka budak tu cam nie?

    ReplyDelete
  5. SZ..jgn kat apa..layan jer..khi3

    ReplyDelete
  6. ienafazlyna : entah la..rasanya mak dia kenan kat shin chan kot..:P

    ReplyDelete
  7. alololo...cute somey22 nye...muka booolat...

    ReplyDelete
  8. ehh..mmg ni muke real budak ni ke??pape pom,seyes..comel+debab+boollatt...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.