Luangkan masa sikit..

Thursday, July 01, 2010 PCL 4 Comments

Segalanya sudah selesai...kad hilang dah jumpak...tak p mana pon ..duk terselit kat seat keta ja...
Owh..mata ku berpinau...baru jer td aku test mata kat blog diriku...


..nie ada lagi nak habaq kat hangpa yang ada anak sekolah......anak2 duk ajak p sekolah suruh tanda tangan report kad..jangan tak p plak..tulah kewajiban kita..mana2 ibubapak yang tak leh p sebab 'sibuk' tak pa lakot...!!...tapi depa suma perlukan support dari kita...
masani la kita boleh bincang dgn guru kelas..tanya apa masalah ka..
apa yang patut bagi memajukan pelajaran anak2.

Kalau kita tak semangat....depa mungkin duk takat tu ja...
Ayuh ! jom la kita bagi semangat ...WorldCup boleh..takkan masa depan anak2 tak leh.

p/s : 2/7/10 Hari Terbuka Sekolah adik....mcm bagus jer aku nie...

..
.

4 comments:

  1. ha tudia....ne cm loghat utara ja...ehheh...cek setuju kak....bola leh ja terjga lwt2 mlm...heheh...

    ReplyDelete
  2. memang..tanggungjwb jgn dilupa..kecian anak2 tu..
    ok ke tak ok, pegi jer sain repot kat tu!

    ReplyDelete
  3. HoneyBuNNy : Utara mai ..biasa arr..bkn kak no..

    ReplyDelete
  4. dayna : dulu2 report card leh bawak balik umah..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.