NAK demam !

Tuesday, July 27, 2010 Nazlee Ismail 10 Comments

tak nak...la


Apa aku nak buat nie..
badan rasa cm nak demam jer...bukan pasal dua hari berasa kesejukkan...takde la sejuk sangat kat CH tu..biasa je..
eksyen dgn mamaDiana, cakap antibody dia tak power..senang sangat dpt virus.. dia awal2 lg dah kena selsema...

p/s : kalau tak larat jangan dtg keja.. amik jer mc!

10 comments:

  1. heee...demam tahun baru islam ni ye! semoga PL sekeluarga cepat sembuh! :)

    ReplyDelete
  2. makan ubat! dapat rawatan segera! t care

    ReplyDelete
  3. Sz : Thanks, dh mkn ubat td...harap ptg ni ok lah.

    ReplyDelete
  4. sItEDI : thanks, x jd pose la aku ari ni...

    ReplyDelete
  5. dah x larat takpe la pakcik..xyah pose n amik Mc...rehat jer.
    ...lps ni leh update entri lg.

    ReplyDelete
  6. kalau demam amik mc, mesti dapat punya...hehe

    ReplyDelete
  7. rehat rehat pakcik... Allah bagi chan suruh rehat, sambil cuci dosa2 kecil..huu..

    ReplyDelete
  8. Dayna : dah mkn ubat..x perlu mc, beransur sihat..n terus berblog...tq singgah.

    Anas : dosa2 kecil yg x perasan kt dh lakukan..Allahuakbar..tq singgah.

    Sweetsal : dah ok dah..x perlu mc, tq singgah.

    ReplyDelete
  9. salam..jgn lupe makan habbatus sauda..insyaAllah cepat sembuh nnti

    ReplyDelete
  10. ape lagi ambik vitamin c la :) minum 100 plus :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.