Siapa Bilang...123

Friday, July 02, 2010 PCL 12 Comments

Laki@bini haru ada cemburu....


Sapa tak sayang....sayang oooo...kenalah jaga elok2..

Nie bukan nak citer pasal keta...pasal bini lah...upss!..orang rumah..isteri...sama ja lah apa yang kita bahasakan...yang penting orang tersayang lah maknanya.

Korang cemburu tak??...siapa bilang laki tak cemburu/jeles...
susahkan...ada yg jeles tp tak nak tunjuk...kang ada yang terlebih tunjuk tu..Nyammmpah plak tengok..kan!.
...eeeh aku nie cita pasal laki ke bini yang cemburu.....

tak tau lah..rasanya dua2 perlu ada sifat cemburu..baru la berwarna hidup kita..asyik kita sorang2 jer kena mana leh tahan ..ye tak??

p/s: alam maya kena cemburu gak ker ??
..



12 comments:

  1. perangai cemburu ni mmg ada baik pada pompuan mahupun lelaki .. sebelum kawin ..cemburu dia lain ...lepas kawin kekadang tu dia mai cemburu lagi hebat hahaha. dunia perkawinan haruslah ada perangai tolak ansur. tak nak cemburu? kena ada sifat terus terang ..uncle sebelum kawin ..mmg berterus terang segala apa yg ada dalam diri uncle ..msa zaman muda penuh kegelapan hahaha..so lepas kawin..dia tak tak kisah ..sebab tu lah ramai yg heran dalam blog ni kenapa uncle ni mrenyeh sambil menggedik, bini tak marah ker? hahah sebab dia sudah tahu sifat uncle mcm maner ..ehh macam tulis entry lah pulak aku ni hahahahhaha

    ReplyDelete
  2. waa..ni statment aku suka...berterus terang dalam segala hal, biar sakit hati dengar tp untuk sekali saja..lepas tu dia tau apa yg kita buat bukan untuk menyakitinya...patutla uncle stady jer !!

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum..

    cemburu kan tandanya sayang...asalkan tak cemburu buta sudahlah.. ape2 pon.. saye setuju berterus terang itu penting.. bukan setakat dalam perhubungan tapi gak dalam semua aspek kehidupan..

    psstt.. kadang2 cemburu gak dari alam maya.. =p

    p/s: lawatan pertama dan terus terase nak komen.. ^_^

    ReplyDelete
  4. salam...ya btoi2...cemburu biarlah kedua2 psgn..baru la seronok cemburu....tp tah la..ila ne terover kuat cemburu..ehhe

    ReplyDelete
  5. salam
    kalau tak cemburu maknanye tak sayang lah tu...atau pun kasihsayang tu dah makin berkurangan terhadap pasangan masing2...bile dah sayang mesti lah ade perasaan cemburu...

    ReplyDelete
  6. lurv_purple : Waalaikumsalam..

    mmg sungguh bagai dikata cik lurv tu, cemburu biar bertempat supaya kita mendapt tempat dihatinya selalu.

    ReplyDelete
  7. HonEyBuNNy : Ehh ade seronok2 plak ye, jangan ikutkan hati dan perasaan, salah sorang over xper..jgn dua2 sekali..haha haru biru nt.

    ReplyDelete
  8. ainnoraini : cemburu tp taknak tunjuk ,.tu masalahnya bini taktau..rasa cm tak sayang dia plak...hik3

    ReplyDelete
  9. jarang lelaki nak citer bab cemburu..selalunya lelaki suka tunding jari n cakap perempuan nie suka cemburu tak bertempat...tapi cemburu tu tanda sayang kan...haruslah ada..pada lelaki atau perempuan...

    ReplyDelete
  10. hehe..btol2..kena tnjuk la kalo syg kn..hehe

    ReplyDelete
  11. cemburu..kekadang..datang tanpa disedari...cuma risau takut melampau je..tapi kena cemburu gak..baru syok sikit..

    ReplyDelete
  12. cemburu alam maya pun kena ada! biar telus...apa2 email ke chatting ke tarak sembunyi2... ihikss...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.