Belakang ...

Friday, September 24, 2010 PCL 11 Comments

Belakang2....jangan main no !

mengantuk la pulak...dah dekat tengahari ni lagi la ngantuk...jap lagi dengar khutbah ,..harus da..mesti terlelap nyerr...akan ku bawak bilah mancis untuk menyengkang mataku...bole ke buat cmtu..segala tiang dan dinding dah tentu dibooking..kalau nak pon kena datang awal2 ke masjid..kalau la niat cmni kurang pahala la..

tak habis2 dengan sikap terkebelakang...sejak dari bangku sekolah lagi...dalam kelas nak pilih meja belakang sekali.., kalau ada perhimpunan ke..majlis2 ilmu ke...tempat belakang sekali..asyik2 belakang jer...samapai kertu skrg nie pon nak duduk belakang lagi...

jap lg pukul 12pm ade makan2...staff buat jamuan raya kat pentry... nie plak semua pantas kedepan....kena paham la , kita org lelaki nak pegi solat Jumaat...beri laluan sikit.


waaa ni lagi tambah ngantuk nie...apa lagi tunggu.

gerak dulu ...bye2 >

11 comments:

  1. so, sila lah pakcik lie dapat kan saf depan utk solat jumaat harini ye.. huhu..

    ReplyDelete
  2. dh dpt makan paling depan, sila berada di saf hadapan juga ye PCL..hehhee

    ReplyDelete
  3. kalo kat kelas saya lagiks suka target student yg dok belakang..sbb yg kat depan konpem ngangaaaa je membelek mahagurunya ;p

    ReplyDelete
  4. betul tu cik lie..org kite ni mmg suke duduk bahagian belakang...bile disuruh baru la nak depankan...
    tapi bila pasal makan kedepan la pulak ye...

    ReplyDelete
  5. SALAM PCL,
    SEKRANG NI, ORANG PEJABAT SUKA PILIH HARI JUMAAT T/HARI UTK BUAT JAMUAN RAYA. SEBABNYA SABTU CUTI. MASA LF DULU, HARI SABTU YANG JADI MANGSA. HARI TU DAH SEPARUH HARI. KEMUDIAN SIBUK PULAK DENGAN JAMUAN.
    MACAM MANA DI MASJID TADI? KALI INI MUNGKIN SAF DEPAN SEKALI KOT !

    ReplyDelete
  6. @Hana Faza-same person

    Bigboss lagi awal..target saf dpn jugak..

    ReplyDelete
  7. @sz | m.s.s

    mahaguru cunnn...yg blkg tu fikirannya kedepan..yg depan tu hilang melayag...cm besa bt ja..

    ReplyDelete
  8. @ainnoraini

    nanti suruh la plak...tp da bnyk brubah da..ank2 sy nangis kalo suruh dok blkg dlm klas...selalu kena buuu ..li klu kt blkg...mcm2.

    ReplyDelete
  9. @chugie

    diorang bg laluan masa solat..walaupon terkebelakang awalnya..alhamdulillah x ngantuk plak.

    ReplyDelete
  10. @luahfikiran

    amik berkat sempena Jumaat tu LF...
    khatib baca ttg penderitaan Gaza...nmpknya ramai yg amik perhatian..saf depan tak semestinya untuk org2 yg terawal ...PCL pon dpt gak menyelit.

    ReplyDelete
  11. ingt lg time study klu p kelas cikgu yg x bes ke apa..mst nk ambik port blkng..sng nk wat keja..keh3..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.