Laksa Goreng...nyum2.

Tuesday, September 07, 2010 PCL 4 Comments

Salam...

hohohoho..sempat lagi tu mamadiana duk siap2 bekemas pakaian anak2...
dgn anak2 jagaan 2 org tu yg 'bueh' sangat taktau nak habaaaq!..
kelang-kabut jugak tu..tapi naseb baik la kakak n adik ada tolong2...

..saja aku calling2 tanya dah beres ke semua barang2 nak packing.. nantikan ada yang
tetinggal plak.
"don wori bang..semua okeh!...nak bawak bekal tak?? tanya mamadiana.

..mamdiana memang rajin sangatla..lebih2 lagi kalau anak2 yg request..
katanya anak2 nak makan laksa goreng....
semua bahan2 dah ready..lagi pon nak balik cuti lama nie kena clearkan apa yg ada dlm fredge tu..
so itu aje yg bole dibuat untuk berbuka dlm perjalanan petang nie...


resipinya? ..senang sangat..tau masak mee goreng kan..sama je tukar mee kpd laksa..tu je..kalu susah sangat ..google je..hehe.

Sedap tau...dah 3 x juadah "Laksa Goreng" nie kitaorg makan untuk berbuka..kurangkan kolestrol..kan dalam mee kuning tu banyak unsur kegemukan..
sebab tu la mamadiana slim...haha ade yg jeles tu.

p/s : bekalan dunia akhirat tu..air tangan isteri...buat pe nk beli2 pasti HALAL.

4 comments:

  1. laksa goreng?? sumpah 1st time dgr..x pernah mkn pun lg..huhu..1 hari nti kena try wat tgk..hehe

    ReplyDelete
  2. penah dgr tp xberkesempatan nk rase lg..kena g umah pciklie ah time raye...pcik..suruh mamadiana masak laksa goreng tau he3..sy dtg :D

    ReplyDelete
  3. SALAM,

    LF MENGAMBIL KESEMPATAN INI MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN. SEMOGA AMALAN KITA DI BULAN RAMADHAN DITERIMA OELH ALLAH SWT

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.