Selamat Pengantin Baru..Faisal@along Chai..

Sunday, September 12, 2010 PCL 4 Comments

Salam..

dan Selamat Hari Raya...upss! raya ke 3 dah nie...
sesuatu perkhabaran yang mengembirakan buat teman saya nie..




Mohd Faisal Mohd Najib,..seorang sahabat yang saya kenali sejak bekerja di sini..sungguh baik hati, periang dan senang didekati...mudah mesra dengan semua orang.

http://www.facebook.com/event.php?eid=137005893010649&ref=mf

Alhamdulillah..akhirnya tamatlah zaman bujangnya di mana beliau akan bernikah pada hari ini
di Besut Terangganu. Semoga semuanya berjalan dengan lancar.

Saya dan keluarga mendoakan semoga beliau berbahagia dengan kehidupan baru setelah begelar suami kepada Cik Diah.

walaupon majlis kendurinya belum lg diberitahu..agak2nya dalam bulan Nov2010 katanya sebelum nie..

pesanan gue pada lo beb .." peduli apa orang cakap ...yg pasti Halalan toiyibah".


p/s : Dengaq kata berbulan madu kat CH...teruskan perjuangan!!..kawan2 dah tinggai jauh da nie..jangan tunggu lagi.

.
.

4 comments:

  1. SALAM,
    TAHNIAH KEPADA SAHABAT SDR. TAK PERGI KE MAJLISNYA KE?

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya PCL..

    seronok plak tgok org bersanding, teringat hari sendiri dulu :P

    ReplyDelete
  3. hehehe...
    masih ada kawan PCL bergelar bujang lagiks ye...
    kawan2 saya dah sold out! ;p

    ReplyDelete
  4. salam. apekabo pakciklie?.. wah, beraye sakan ye. tak habis cuti lagi ke ni?.. :P ape perkembangan terbaru berita orang hilang kat banting tu pakciklie?..

    http://wanshah87.blogspot.com

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.