Ucapan "raya" dari PCL sekeluarga..

Monday, September 06, 2010 PCL 6 Comments

"Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin"...(kena ucap awai2..nak balik dah nanti x dan...hehe)




Salam.

...Selamat berpuasa dan selamat menyambut hari Lebaran tak berapa hari lagi dah nie....

...aduuuhai sayunya rasa bila mendengar lagu2 raya..lebih2 lagi lagu Dendang Perantau n Balik Kampung..mood raya semakin memuncak di hati anak perantauan...kat opis nie pon tak berapa kerat je yg tinggal setia berkhidmat..esok kebanyakkannya lastday keja ..lepas tu cabut balik kampung halamam masing2, ktorg pon sama lah..esok malam akan berangkat dari Banting ke Parit buntar...

...ada sapa2 yang dok kat area sana...mai singgah umah ibubapa saya @kg Parit Teluk Pial...
insyaAllah sempat berpuasa di sana dan menyambut hari raya bersama keluarga dan sanak saudara.

...Doakanlah perjalanan kami ini semuanya selamat...begitu juga dengan anda semoga sampai juga ke destinasi yg dituju dengan selamat.




" hanis @ adik nak ucapkan selamat hari raya pada semua orang yang menyambut hari raya
tahun ini...belum raya lagi adik dah dapat duit raya dari jiran sebelah ...dah 2 sampul tau! ..nak tambah koleksi lebih sikit tahun nie..pakcik-makcik bagi lebih2 duit raya tu...kami nk tuntut hak kami.."..selamat hari raya semua..bye jumpa kat kampung masing2".










"nina @ kakak juga nak ucapkan selamat hari raya pada semua kawan2 abah @ bloggers..kalau nak bagi duit raya tu bagi la lebih2 sikit...tak yah sampul cantik2..yg penting isinya..takde sampul pon takpe...saya bukan nak koleksi sampul tapi isinya je...Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin.."












"mamaDiana happy sangat tahun nie sebab korang bloggers yg kenal dgn PCL sedikit sebanyak kenal juga dgn saya..so saya nak mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin...semoga silaturahim dapat diteruskan dan berkekalan..lagi satu saya suka sangat dapat hadiah besday semalam...cadangan korang semua buat PCL bagi 3 hadiah tu"












p/s : Hati2 semasa perjalanan "Balik Kampung".

.

6 comments:

  1. buat kad raya pun cantik gak nih(gambar atas).....selamat hari raya ...lalalala

    ReplyDelete
  2. selamat Hari Raya Aidilfitri...nina & anis nnt kena jaga baby izz dulu baru paklang&maklang bagi duit raya....

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya buat PCL sekeluarga...
    hati2 di jalanan!

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya aidilfitri..
    hati2 di jalan raya ye..:-)

    ReplyDelete
  5. hari ni befday mama diana ke?

    kalo betul happy befday 2 her

    =)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.