For The Rest Of My Life..MAHER ZAIN

Wednesday, October 06, 2010 PCL 3 Comments


pics credit to google




Siapa tak kenal dengan Maher Zain?, adakah beliau sedara dengan artis Zaina dan Anuar Zain...

..ek eleh afdlin!...tu soklan pon nak tanya...mestila tiada kaitan pon dengan artis adik beradik tu...
yang pastinya beliau bukan rakyat Malaysia...

nak tau selanjutnya siapa Maher Zain? klik kat sini.

> Seluruh peminatnya sudah maklum tentang beliau akan datang ke Malaysia untuk mini konsertnya di MBSA Shah Alam, klik kat sini.


...sayangnya ramai juga yang kempunan untuk menyaksikannya secara langsung di MBSA disebabkan tiket dah habis dijual...termasuklah kawan2 opis aku yang sangat2 mengemari muzik dan lagu Maher Zain.

...tapi bagi aku takde la sampai cmtu minatnya...sekadar mendengar dari corong2 radio tempatan saje...

ini lirik lagu yang aku suka...my best freind bagi kat aku masa dia baru2 lepas kawen hari tu..hehehe..dia feeling , then suruh ktorang feelings sama...waduuuh !!

>kepada sesiapa dalam moood kawen..bole la dengar kat youtube link sebelah kiri blog ni.


I praise Allah for sending me you my love
You found me home and sail with me
And I`m here with you
Now let me let you know
You`ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along
OOOOO
And theres a couple words I want to say

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart
I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You`re my wife and my friend and my strength
And I pray we`re together eternally
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
OOOO
And theres a couple word I want to say

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart now that you`re here
Infront of me I strongly feel love
And I have no doubt
And I`m singing loud that I`ll love you eternally

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart

Artist: Maher Zain
Album: Thank You Allah
Copyright: Awakening Records 2009



p/s : sesuatu yang indah akan selalu diperdengarkan agar menjadi sumber inspirasi dalam hidup dan yang lebih terindah adalah surah dari al-Quraan..Wallahualam.

.

3 comments:

  1. penah dengar nama, tak penah dengar lagunya.. tak penah tengok rupanya... skang baru tgk mukanya kat blog ini la..huhuhu

    ReplyDelete
  2. ihikss...sibbaik sy bukan peminat tegarnya... ;p

    ReplyDelete
  3. prnah dgr sekali lagu dia..tu pun ingat2 lupa..hiks!
    agaknye org yg ade ujung2 zain ni memang ensem kot..mcm zulkifli zain.. :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.