Blog-Review-1-Hari-1-Blog-Di-Riwayat-Hariku

Friday, November 05, 2010 PCL 1 Comments







Salam semua En Sop dan para blogger...Happy Deepavali utk kaum India khususnya..

Tak tau apa nak buat setelah menggodek Sop punya blog, nak cari , study apa2 tutorial yang patut diguna pakai dalam blog aku yang tak berapa baguih nie....

Sempoi betui la...memang baguihla berguru (secara tak langsung) dgn orang2 yg bijak nie (termasuk semua blogger yg buat tutorial) . Terima kasih semua.

Hari ni tergerak hati aku nak buat entri berkenaan

"Blog Review - 1 Hari 1 Blog di Riwayat Hariku",

Wokeh ! sesiapa pon espesli blogger yang teringin nak join blog review ni sila klik bannner atau pon kat blink2 merah tu yer.. Caranya nak join tu senang bangat.
Ada cabutan bertuah lagi setiap akhir bulan untuk yg tersenarai dlm program ini...hahaha.

Aku pon malu juga mula2 tu...tapi tengok ramai yg memberikan sambutan dan yang penting REVIEW nya yang mantap diperlukan utk penambahbaikan...mudah2an.

p/s : MAJU BLOG untuk semua..



1 comment:

  1. terima kasih p@kcikLie krn sudi sertai program yg tak seberapa dr blog RH.. :)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.