Harapan Setinggi Gunung ,....bagus!

Friday, November 26, 2010 Nazlee Ismail 8 Comments


Salam petang Jumaat..

ehhh bukan nak buat review or berbalas pantun ke...
aku tak pandai lah..tapi hanya sepintas lalu bila semangat orang lain berkobar meletus bagai gununng merapi,
apa yang termampu kita sebagai blogger support yang mana boleh...
ucapan terima kasih atau sebagainya untuk menyatakan sokongan kita...

newbie blogger yang aku maksudkan ialah Diaumaininaz @ Dinaz.

"Aku mahu blog aku menjadi blog yang sentiasa meningkat kunjungan pelawat...walau pun nampak cm aku suka2 je berblog tapi di sebalik tu aku dah simpan satu impian ..nak berjaya cm otai2 blogger..tapi ni atas usaha yang berganda dan sokongan korang sebagai teman blogger adalah sangat diperlukan."

Semua blogger ada target masing2, sikap berterus terang sebeginalah yang kita mahukan..
..jangan kita memperdagagkan rupa paras saja bagi tujuan yang entah ke mana arahnya...

p/s : hangat2 taik ayam..sapa suruh pegang !!

.

8 comments:

  1. semoga tercapai hendaknye ye..

    ReplyDelete
  2. dah masuk dah belog dia pg td :)

    sape lg nak support blogger melainkan blogger sendiri..lebih2 lg yg otai2 tu.. :)

    ReplyDelete
  3. TQVM..to PCL...tatau pe nk ckp lg...
    Dinaz sentiasa ke halaman ini utk memeriahkan suasana.

    ReplyDelete
  4. bagus usaha awak ini saling sokong menyokong untuk kejayaan bersama.

    ReplyDelete
  5. hehe dengan usaha yang berterusan, tak mustahil akan berjaya jugak, chaiyok2

    ReplyDelete
  6. umm betol gak ciklie...hurmmm setiap org ada target masing masing kan....

    ReplyDelete
  7. salam PCL,
    selalu gak gi blog dinaz nih.. saling support menyepport..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.