Heningnya Di Pagi Ini...suasana ...

Monday, November 22, 2010 PCL 2 Comments

Salam...selamat bersua kembali kita di sini..

Alhamdulillah segalanya selamat seperti yang diharapkan...terima kasih atas doa korang sumer.

...Hari Isnin yang suram..hehehe, mood yang biasa kita hadapi sebagai pekerja yang setia melangkah ke pejabat...mulanya rasa bersemangat tapi memandangkan suasana sekeliling yang hening..rasanya macam masuk keja hari minggu plak.

...ehh apa aku nak buat ni, melangut sorang2 dalam opis...toleh belakang ada cleaner je..boleh je aku tanya khabar dorang...lepas tu takde benda nak disembangkan....(nasib baik akak tu menyahut teguran ku...) . Dolu2 punyer cite masih lagi terngiang2 kat telinga ku...syssshh!! jangan tegur , jangan pandang belakang...hehehe mcm tu lah pengalaman dorang masa mula2 opis ni dibuka...menyeramkan tapi itu dolu2 lah 5 tahun yang lalu (sekang okay dah takde rasanya).

macam ni lah keadaan di sini setiap kali cuti perayaan walaupon cuma Raya Haji je..dorang yang tinggal jauh akan pulang ke kampung halaman cam orang naik haji plak cuti lama2...

Cuti tahunan banyak lagi....gasak la, pe lagi tunggu !! cuti sekolah plak tuh...

Okaylah nanti aku sambung entri lagi...nak sarap dulu...

Selamat Menjalankan Tugas...

.

2 comments:

  1. salam pakciklie..hiway semalam jem tak? huhuhuh

    ReplyDelete
  2. Salam Shahrom...aku balik subuh sabtu..releks je, semalam tatau hiway cmne...everything ok kot!

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.