Suka melayan....

Sunday, November 14, 2010 Nazlee Ismail 4 Comments

Salam...

alahai tatau nak buat hapa petang2 ni.....semalam melayan zombie game sampai pukul 4 pagi sapa suruh..hahaha..bukan aku yang main tapi anak2..sekejap adik ..pas tu sambung akak pulak n lepas tu pulak mama dorang join sekali...(bukan selalu, sekali sekala je tu ari minggu..layan je dorang tu.)

mataku naik berpinau sebab pepagi dah bangun,..biasala mamdiana ajak p pasar kemboja..apa lagi nak beli tudung untuk kakak dia kat kampung dorang pesan belikan.....alahai pesen apa tu..nak cari yang bertingkat cm gambar ni..




...ingat kek ke rumah pangsa ke...ehhh hi-way ke , rupanya tudung pun bertingkat jugak...nak cari 3 tingkat tak jumpa tapi dapat yang 2 tingkat terus sambar...minggu lepas tanya Rm25.., minggu ni dapat Rm23...teror betoi tawar menawar...keh..keh...i folow jer.

Sape2 peminat tudung..syabas aku ucapkan kerana korang memang uptodate...jangan menang membeli alah memakai..pakai bila perlu saja!! ..hendaknya pakai untuk menutup aurat mengikut ajaran Islam.


Ikan patin dah tak layan...dah muak rasanya makan patin tiap2 minggu...(baru dapat 4.5kg patin kolam ..eksen!!)

layan ikan sadin tin plak...wuuhuu.

> ...untung2 bukak penutup tin dapat rm50 ribu, bole shooping kat 'ariani'....haha ade ke??.

adik nak sambung maen game zombie plak.. wokeh chaaw!


.

4 comments:

  1. Haaaa.. Saye tak pnah abes main game zombie tu.. Tak larat daa..

    ReplyDelete
  2. pakai tudung bertingkat baru ngam duk umah bertingkat2 he3

    ReplyDelete
  3. mamadiana kata 3 tingkat tak berapa best..gayat!!, pulak dah.

    ReplyDelete
  4. haha..aku pon minat juga pesen2 cmni tp nk carik murah2 jer...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.