Keja memanjang !!

Tuesday, December 14, 2010 PCL 5 Comments

Assalamualaikum...lama rasanya tak bertemu di dunia blogging ini...
rasanya mahu berundur seketika, hujung tahun memang sangat2 sibuk..
banyak benda nak fikir...

Ye lah , cuti2 sekolah ni..anak2 dan keluarga begitu penting bagi mereka yang sudah bekeluarga, seharusnya masa yang terluang adalah untuk kita menjalinkan hubungan kekeluargaan...

cuti pon masih panjang lagi, masih ada masa untuk membawa anak2 bersiar2, kalau ada cuti tu apply lah..jangan sayang keja sangat...dorang kat rumah pon perlukan kita jugak...

nanti dorang dah start skolah balik..baru korang nak plan cuti..kesian kt anak isteri kat rumah tu..tak kemana2 ke dorang tu!!!

psst : owhh! cuti dah habis erk!!

5 comments:

  1. kerja untuk keluarga jugak :)

    ReplyDelete
  2. PCL lama menyepi..rasa kesunyian laaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. masih ade mase lagi kalau nak bercuti bersama keluarga...

    kerja pun penting jugak...pandai la kite bagi2kan mase...

    ReplyDelete
  4. yelah tgk cm dinaz hr ni amik MC...kalu nk harapkan ayah n ibu, dorang ni memanjang bz dgn keja...

    ReplyDelete
  5. saya yang tak kerja ni pun sekarang ni dah kurang ngadap blog..
    anak makin besar jadi lebihkan fokus pada anak je sekarang ni..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.