Apa Salahnya...

Wednesday, January 12, 2011 PCL 4 Comments

Owh...mengingatkan aku kisah kita ...

hah..sesekali berangan apa salahnya...
bila aku terlihat staf2 perempuan di ofis aku ni sedang menikmati perubahan hidup dari bujang, berkahwin dan seterusnya membina keluarga bahagia...syukur Alhamdulillah, sangat membahagiakan..

dorang tu baru tahun lepas je buat kenduri...dah nampak hasil perkongsian yang boleh membahagiakan pasangan masing2...sungguh proaktif !

bukan jeles, tapi turut merasakan saat kegembiraannya...

bertapa syoknya bila tau nak dapat baby...bukan kepalang lagi membeli belah..scan belum lagi buat dah siap beli itu ini...terlebih exited la mungkin.

dulu aku pon macam tu..takyah nak menafikan semua tu...betul kan bapak2 sekalian?

Aku cuma teringatkan suatu ketika dahulu saja..tiada apa yang berlaku...

emmmm...okay !...terima kasih la ucap tahniah dan komen, mungkin tu satu doa dari korang semua...amin.

p/s : bisa buat mamadiana kaget nih kalau tengok entri sebelum ni...cool sayang, ..tu perasaan biasa bagi setiap lelaki yang bergelar suami.

4 comments:

  1. Salam PCL
    ngidam nak tambah anak lagi ehh...nabi suka umat ramai.. so apa lagi? saya now tengah pregnen anak ke lima (ke-4 kalau ikut yang idup).. inshaAllah bulan april nanti deliver.. sementara muda, cepat2 ler tambah..

    ReplyDelete
  2. salam ziarah..
    betul, zns pun gembira bila melihat mereka dapat baby baru..pastu terus pasang angan angan..bila agaknya nak ada rasa macam tu :)

    ReplyDelete
  3. sungguh proaktif..cayalah PCL pon kena buat cmtu jgk...

    ReplyDelete
  4. cmtu plak dah..biar betul ni PCL..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.