Boleh Pinjam !

Friday, January 14, 2011 Nazlee Ismail 7 Comments

Salam..

mak mentua n the geng...nak mai umah petang esok...hee biasalah kan mesti nak jamu yg spesel ..

kali ni dia order laksa siam claypot plak.... aku tau bukan mak tapi geng2 dia punya keja nih..takpalah kalu cmtu, ikutkan saja lah..


..claypot ni ada 2 bijik..mana cukup kan...takpa, leh beli malam ni..



tetamu kena raiikan lah betoi tak !


..yang ni ada..jiran sebelah punya....cukup la 10 orang kot..(1 bijik pn cukup la pinjam!)



rasa segan plak nak pinjam meminjam ni....

sebenaqnya tak biasa buat pon laksa siam ni.....laksa Kedah, Penang ..Johor pon tak penah buat...Char koew teow selalu la...

cuba try ...mamadiana kata senang ja...saja tak buat sebab aku tak berapa suka...huhu, depa rasa nak makan aku belikan ja la selalunya.....

7 comments:

  1. ehehe..
    nanti klu terrrr ke sana nak request juga la laksa siam claypot PCL! :p

    ReplyDelete
  2. x salah pinjam, buat muka tebal jer...

    ReplyDelete
  3. yang lain tu nak rasa..tak payah ke siam dah...kita sebu umah PCL esk..!

    ReplyDelete
  4. salam..
    laksa satuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  5. salam PCL,
    memang kena masak dalam piuk tanah tu ke kuahnya..??

    ReplyDelete
  6. wah menariknya laksa tu...

    ReplyDelete
  7. hubby suka makan laksam...tapi saya tak berapa minat...tapi ambik tahu gak kat mana laksam yg sedap hehe

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.