Dah kebah dari 'demam'.

Sunday, January 30, 2011 PCL 9 Comments



Assalamualaiku WBT...salam sejahtera..

Waduh...lama rasanya aku meninggalkan halaman ini...
kekangan kerja tak megizinkan aku untuk bearada bersama2
blogger semua..

Rasanya anda tak melupakan 'dunia hidupku'...dan sentiasa terus menyokong berterusan..
InsyaAllah akan diperbaiki di masa2 mendatang...

Terima kasih kepada yang sudi singgah dan kekal sebagai
'follower' di sini.

..kekangan di ofis berlarutan sampai ke rumah..biasalah kalau semuanya dah ada akaun Fb masing2..nak kena tunggu turn plak....tu yang terus kensel je niat nak blogging...dah besar2 dorang skrg ni..susah nak kontrol..

takpe..'demam' tu kejap je...n now, aku dah mula boleh berblog semula...
'demam' dah kebah.

Anda paham kan apa maksud ku ?

tanpa mereka siapalah kita...so kena amik port untuk menceriakan keadaan ..
asyik terperap je kat rumah....sapa tak boring kan !

sesekali kita beriadah di luar....


haha..tengok tu..mamaDiana pon nak jadi blogger jugak !

p/s : Buat apa keja sekali pon jangan lupa pada Perintah Allah dan juga keluarga tercinta.



9 comments:

  1. ciklie, sy suka ayat last "Buat apa keja sekali pon jangan lupa pada Perintah Allah dan juga keluarga tercinta."

    stuju....aperpun kena berbalik dan ingat pada ALLAH....ameen, semoga kita semua tidak hanyut dan terabai...ameen...

    ReplyDelete
  2. >mzhany, insyaAllah..itu yang diharapkan oleh kita semua.

    ReplyDelete
  3. selamat berblog kembali PCL! :)

    ReplyDelete
  4. selamat kembali berblog...mcm sy ler..berbulan tinggalkan blog...baru nak aktif semula...

    ReplyDelete
  5. salam kulaan...
    garing ka gegarinan...alhamdulah la dah ambih garing...
    bawa " betimong"

    ReplyDelete
  6. cayalah PCL..kasi sentuhan dr mamaDiana plak..mesti dasattt gile!

    ReplyDelete
  7. kena beli pc/lappy lagi tu..wifi dh free kan!..hi..hi2

    'mama diana' dah nak jadi blogger gak ker..bagus2..memeriahkan lagi industri ni...jgn lupa kasi link nya..

    ReplyDelete
  8. Salam CikLie,

    Seronok bawa anak-anak berjalan.
    Saat2 macam nilah sangat indah untuk dikenang bila anak-anak dah besar nanti.

    Bercakap melalui pengalaman. Bila anak2 dah besar, susah nak kumpul semua sekali untuk bercuti.

    ReplyDelete
  9. hmmm....seronoknya...keluarga bahagia

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.