Kehadiran 'anda' sungguh bermakna...Terima Kasih.

Saturday, March 26, 2011 PCL 3 Comments

Assalamualaikum! . hai semua.....korang cuti aku kena 'standby'...tapi sempat lagi tuuu...takpa, guna masa yang terluang dengan sebaiknya.

dah kemas rumah korang dah?..orait! bagus2 thumbs-up.




..nih nak share sikit,

..'Tsunami' blogging telah menular dalam ahli keluarga ku...aku tak pasti di mana puncanya..apa yang bagusnya sekurang-kurangnya dapat juga tau cerita yang tersimpul jauh di sudut hati sesorang walaupon tak tak dapat diluahkan bila berbicara...tak taulah sejauh mana kebenarannya...well , masing-masing punya persepsi lah ...yang pasti kena sentisa beranggapan positif dan memberikan support sepenuhnya. Mungkin inilah caranya untuk menyatakan segala apa yang tersirat dalam kehidupan sesorang tu...tak pa , aku redho membacanya ..ceh!.

Harus diingatkan pada diri ini juga sesiapa sahaja yang ingin berkongsi cerita2 tentang kehidupan masing2......fikirlah dulu sebelum menulis sesuatu agar nanti tidak terjadi di masa akan datang, sesuatu yang disampaikan itu boleh mengaibkan diri/keluarga dan juga insan2 tertentu...sudah pastinya apa yang disampaikan adalah untuk tatapan semua ...kalau tak buat apa nak publish kat blog dan medium seumpamanya kan!

Jadikan lah coretan tersebut sebagai memori yang yang terindah dan menjadi tatapan kita bersama moga ianya boleh menambahkan keakraban sesama kita.
okay tu sikit je...sekadar mengigatkan .

Korang nak tau, walaupon seketika sebelum ni semangat blogging aku pernah pudar namun kehadiran 'anda' menjadikan aku terus di sini... Bukannya ketandusan idea, cuma masa yang tiada. Idea sentiasa datang menjelma, masa saja mencemburuinya...

Wah! gila kentang dah aku nih ..hahaha cukup2 la tu..

orait , sambung keja balik...

TERIMA KASIHHHH ! (Alleycats stail..heee)

p/s : Bila kita buat orang gembira..hati kita juga turut sama merasainya...baru nampak muda selalu !

3 comments:

  1. salam singgah cikLie..TERIMA KASSIHHH!

    ReplyDelete
  2. wokay ! fikir dulu sebelum melakukan sesuatu..

    @yrwife.

    ReplyDelete
  3. salam...
    moga terus ceria...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.