Kepergian Blogger Abah Izz

Monday, March 14, 2011 Nazlee Ismail 26 Comments

Assalamualaikum....

Dimaklumkan kepada semua yang mengenali blogger abah izz..

Beliau telah kembali kerahmatullah pada jam 12.30 tghari tadi (14/3/2011) di Hospital Sutanah Nurzahirah Kuala Terengganu setelah tidak sedarkan diri selama 15 hari di ICU.

Al-Fatihah buat beliau. Salam Takziah buat seluruh keluarga...

Sekarang keluarga dan sahabat handai sedang meguruskan penghantaran jenazah ke kediaman di Subang Jaya Selangor.

sekian . harap mklum.

26 comments:

  1. ya allah sedihnye...
    semoga rohnye ditempatkan dikalangan org yg beriman..dan permudahkan segala urusan abah izz disana nnt...aminnn...

    semoga keluarga abah izz tabah hadapinye..segalanye telah tertulis dan hanya allah yg maha pengetahuinye...

    ReplyDelete
  2. Ya ALLAH...beliau telah tiada..innalillahiwaiinailaihirojiun......

    ReplyDelete
  3. ya Allah, takziah buat seluruh keluarga..

    ReplyDelete
  4. ya Allah, takziah buat seluruh keluarga..

    ReplyDelete
  5. innalillahh...semoga roh abah izz dicucuri rahmat...

    ReplyDelete
  6. Salam takziah pada keluarganya..
    Al-Fatihah..
    ............
    ............
    Amin........

    ReplyDelete
  7. alfatihah...

    :(

    hujan rahmat petang ni .... mengiringi pemergian adik PCL ...

    ReplyDelete
  8. Semoga arwah dikalangan beriman dan beramal soleh..amin..

    ReplyDelete
  9. arwah merupakan orang yang bekerja di jabatan sy cuma berlainan daerah. masa arwah sakit, kami dapat tahu juga berkaitan dari rakan-rakan dan email jabatan...tapi tak sangka arwah dah meninggal. itu pun setelah dapat email dari jabatan pukul12lebih tadi. semoga roh arwah ditempatkan dikalangan orang yang beriman...amin...

    ReplyDelete
  10. انّا للہ و انّا الیہ راجعون
    al-fatihah..
    semoga arwah di cucuri rahmat
    betapa kerdilnya kita insan
    yang hanya menumpang di bumi
    Allah ini..

    ReplyDelete
  11. al-fatihah, walaupun tidak azza kenali namun sekalung al fatihah turut azza sertai kerana kita sesama rakan islam :) semuanya anak nabi adam, sudah ditakdirkan arwah meninggalkan kita dahulu, apa apa pun, semoga keluarga arwah tabah hadapi semua ini, ajal maut semua di tangan tuhan, semoga arwah di tempatkan di kalangan orang yang beriman . Amin

    ReplyDelete
  12. alfatihah...
    takziah utk keluarga allahyarham

    ReplyDelete
  13. Al-fatihah utk keluarga arwah. W/pun tidak kenal rapat dgn arwah...kadang2 ada jugak arwah menitipkan comment kat blog ahkak.

    Salam takziah dari kami sekeluarga.

    ReplyDelete
  14. al-Fatihah..moga ditempatkan dikalanan org2 yg beriman...sabar n tabah buat family..

    ReplyDelete
  15. Al-Fatihah moga roh arwah ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman...Amin

    Takziah buat keluarga arwah


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  16. salam takziah dari blog citarasa rinduan untuk seluruh keluarga arwah...

    al fatihah atas pemergian beliau

    ReplyDelete
  17. Takziah drpd saya..
    sedih sbb saya kehilangan blogger yang cukup saya nantikan entry nya...

    ReplyDelete
  18. Takziah.. Yang Hidup Pasti Mati.
    Alfatihah

    ReplyDelete
  19. Takziah. Al Fatihah... Moga keluarga arwah tabah hadapi ujian ini...

    ReplyDelete
  20. Alfatihah..
    dan
    Salam takziah..

    Arwah pun pernah kunjungi blog..

    ReplyDelete
  21. alfatihah buat arwah! MDT pasti merindui komen2 beliau di blog MDT..tsk!

    dan salam takziah buat kaum kerabat abah Izz..sama2 kita mendoakannya..

    ReplyDelete
  22. salam takziah dari kami .

    ReplyDelete
  23. Dari Allah kita datang kepada Allah kite kembali..

    ReplyDelete
  24. takziah & al-fatihah utk arwah

    ReplyDelete
  25. takziah kepada keluarga arwah...semoga rohnya dicucuri rahmat...
    alfatihah...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.