Jalan-Jalan Check Kesihatan.

Friday, April 22, 2011 PCL 8 Comments



Salam ceria di pagi Jumaat ni...

hari ni P@kcikLie rasa cam nak ikut member opis pegi chek-up kesihatan....maklum la dah dekat nak meninggalkan group 30an..ehh dah kertu rupanya aku ni...hahaha

bak kata Paknil dalam AF9.....KERTUUUUU..!! hahaha. (sedaq pon)

Kejap lagi 8.30am ...ktorg akan keluar ofis dengan izin haha..kena mention kat sini.......

kalau korang nak tau, sampai sekarang ni aku tak tau apa jenis darah dalam badan ni...

bila orang tanya..aku cakap je..'O' kut....sebab mengikut kata2 Nabil RajaLawak...orang yang berdarah jenis ni selalu akan cakap....oooo...ooooo...oo..dalam kebanyakkan baris ayatnya...(katanya lah dalam segmen lawak haritu).

tengoklah nanti camne...

ok salam n selamatt.

8 comments:

  1. PCL ini dalam HRMIS darah jenis ape????

    ReplyDelete
  2. @sahromnasrudin tak isi lg kategori tu samapai la ni...

    ReplyDelete
  3. jangan tak ada darh udah huhuhuhuhuhu...

    ReplyDelete
  4. eheheee...
    semoga keputusan medical check up itu normal2 ajaaaa....

    oooo ...

    dulu masa masuk kerja PCL takde buat check darah ye?

    ReplyDelete
  5. @Rentetan Tidak Bertaut ada..mana leh xde...pening sikit ni..

    ReplyDelete
  6. @=sz= urine test je,..dara tak check...wakaka.

    ReplyDelete
  7. Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

    ReplyDelete
  8. woOoW.. PCL..kenapa tak sihat ek?...blm kertu lg la...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.