Lakukan Segalanya Dengan Keikhlsan Hati..

Tuesday, April 12, 2011 Nazlee Ismail 11 Comments

IKHLAS...senang ke nak buat??

....buat keje apa pon , kita kena ikhlas...
korang datang singgah sini n baca2 sikit pas tu blah cmtu je....n then ada jugak yang klik2 nuff kalu ada..pon kena ikhlas juga tau...hahaha.

korang bloggers pon, kalu ada entri yang bagus2 boleh share kat blog korang..cepat2 la post ...aku memang suka baca lagi2 yang ada sumber ilmiah...dapat gak ilmu..atau pon yang kelakar sikit tu boleh gak sengih sorang2 depan PC ni....sempoikan dulu mood sebelum buat keja...

aku sedia membacanya sampai habes dengan rela..aku harap korang pon mcm aku juga..yeah!

tak rugi kalau kita buat semua tu dengan ikhlas...blogwalking free cmtu je takde pekdah kan!...

so, apa yang aku harapkan kat sini ...mcm tu juga la harapan korang kan!!

mcm la orang datang minta derma kat kita secara tetiba ..lepas tu tarik2 tangan kita plak...korang nak bagi ke??

kalu aku senang je...tak nak bagi..sebabnya masa tu aku tak ikhlas..aku cakap lain kali kalu jumpa lagi manusia tu..insyaAllah aku bagi punya.

Senang ke buat ibadah dgn ikhlas ni???

"ALLAH HU AKBAR" (masa..takbiratul ihram)...fikiran dok melayang kot lain...
ni kira kes naya ni...sia-sia je solat tu....

>Rahsia Khusyuk Dalam Solat


..p/s : Wallahu'alam




11 comments:

  1. sama ada ikhlas o x biarlah allah yg judge

    ReplyDelete
  2. salam singgha dengan ikhlas hehehe...

    ReplyDelete
  3. ikhlas itu umpama semut hitam yang berjalan di atas batu hitam dalam keadaan gelap..

    ReplyDelete
  4. ikhlas ni ganjaran yang kita dapat tak ternilai walau bukan dilihat dengan pandangan mata kasar.

    ReplyDelete
  5. betul la tu..

    ReplyDelete
  6. @Rentetan Tidak Bertaut buat kebaikkan jgn sampai org laen tau..cantek! tu..

    ReplyDelete
  7. @misza npk cm mudah..semudah memberikan senyuman..tapi ikhlas ke tak hanya Tuhan saja yg mengetahui...

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.