P@kcikLie nak kena Interview dengan wartawan KOSMO !

Tuesday, April 05, 2011 Nazlee Ismail 19 Comments


...wah tak sangkanya , ada juga wartawan nak interview aku....eh! ape hal plak ni, rasanya aku tak buat silap apa2.....apalah sangat entri2 yang ada dalam blog ni...

ni dia email yang aku terima petang tadi...

klik gambar utk nampak dgn jelas lagi...
Bold


ref entri : 'Laman Dapur' jadi sasaran....ni pon citer pasal laman dapur jugak.. 'Green Hand'

p/s : ni kira penghargaan lah buat blog ni....terima kasih atas sokongan anda semua...





19 comments:

  1. wah...nak diinterview? glamer la jap lagi...

    tahniah ye...

    ReplyDelete
  2. betul ni? wah...tahniah, tak sangka popular juga akhirnya...hehe..

    ReplyDelete
  3. tahniah .. ini satu pecapaian yang membanggakan dan memberi kepuasan !

    ReplyDelete
  4. @wahida..apa guna glamer Wahida...samaje kan !

    ReplyDelete
  5. wah..glamorrrr...selanjutnya nnti citer yeee..

    ReplyDelete
  6. Tahniah PCL, jap g p pantry makan nasi lemak spesel dinaz masak utk celebrate...huuu cayalah!!!

    ReplyDelete
  7. wah..bestnya.tahniah

    ReplyDelete
  8. tahniah PCL>.. gleme la lepas ni :)

    ReplyDelete
  9. masa interview nnti selit sekali layangan minda ya heheheheee

    ReplyDelete
  10. tahniah PCL...
    tumpang gembira...

    ReplyDelete
  11. @ainnoraini terima kasih ain..support korang semua jgk..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.