Selamat Berkenalan Blogger Perak

Monday, April 25, 2011 PCL 5 Comments

We Are Family...




Assalamualaikum warahmatullah WBT..

...Saya dah join family Blogger Perak sejak 2 minggu lepas lagi..secara tak langsung..haha , rasanya banyak benda yang belum dapat informasi sepenuhnya dari group ini..

Terpanggil untuk berada dalam group Blogger Perak bila melihatkan kemeriahan rakan bloggers di negeri kelahiran ku ini bertukar-tukar pandangan dan keakraban yang dizahirkan dalam laman facebook yang telah dikelolakan oleh Adminnya Kirin Selama Perak II dan Eija Hassan.



Saya berbesar hati untuk mendekatkan diri dalam group ini dengan menerjah ke laman blog anda yang terdapat dalam list Link Blogger Perak yang telah tersedia.

Selamat Berkenalan dari saya P@kcikLie.


5 comments:

  1. hmm...tentu seronok jumpa orang2 kpg....

    ReplyDelete
  2. awok bukannya ape, awok bukan org perak...

    ahaha mcm pelik je bunyi nya...langsung tak jadi hehee

    ReplyDelete
  3. cambest je group BP tuh. rasa cam nak join jugak. :)

    ReplyDelete
  4. eh! boleh join ke bloglist tu walaupun kita tak duduk perak???

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.