Untuk Dihebahkan - Siapa Yang Boleh Join Blogger Perak

Tuesday, April 26, 2011 Nazlee Ismail 1 Comments





Copy paste dari blog The Princes Admin Of BP : Eija Hassan (Isnin,25 April 2011)

"mungkin masih banyak lagi yang tak tahu pasal satu group yg meningkat naik ni kan?group ni still baru dalam alam maya ni.group/kumpulan blogger perak atau lebih senang dikenali dgn keluarga besar BP dah di tubuhkan sejak lebih kurang 3 bulan yg lepas.mula-mula ahli yg ada cuma 30++.alhamdulillah,dgn usaha BPians yg kuat,skrg keluarga BP semakin membesar.buat masa sekarang ada 343 ahli keluarga.alhamdulillah.

klau korang nak tahu mcmmne boleh tetubuhnye BP ni :
once upon a time*bajet omputih*,aku lepak kat SB.lepas tu aku saje jek cari bebudak perak.1st yg bagi respon ialah kirin selama perak(KSP).lepas dah gebang2 dengan kirin,aku pun tetiba muncul idea nak buat satu group khas utk bebudak yg ada kena mngena dgn perak.so,aku ckp kat kirin why not kita buat blogger perak.lepas tu kirin ckp dia oky jek.dia sruh aku buatkan sbb at that time dia ckp dia tak tahu nak buat mcm mne.so aku pun terus buat BP.lepas dah tubuh BP,aku and kirin cari org.masa memula dulu walaupun ahli sikit,tapi kitorang dah mcm rapat sesangat walaupun cuma bekenalan dalam alam maya and kenal kurang dari 24jam.

apa yg bestnye BP?
BP ni tempat utk kenalkan belog korang.bukan tu jek,bp jgak tmpat lepak,gurau-gurau,tukar pendapat & macam2 lagi.klau korang join BP mmg tak kering gusi la dduk dekat situ.secara tak langsung,BP jgak akan mengeratkan lagi hbgn antara blogger2.

siapa yg boleh join BP :

actually,BP ni terbuka utk sesiapa saje yg ada kena mngena dgn perak.tak semestinya korang kena dduk perak or keje kat perak baru boleh join BP ni.
kategori yg layak join BP :
Blogger yg :
pernah/masih dduk perak
pernah/masih belajar kat perak
pernah/masih keje kat perak
parents org perak
boleh dtg perak bila ada gath
sedara mara ada org perak
apa-apa jek la yg ada kena mngena dgn perak.

so,siapa yg belum join,apa lagi?jom join BP cpat.aku sbg creator and admin BP sesangat la bebesar hati klau korang join BP.admin BP yg femes si kirin selama perak pun sgt la bebesar limpa menjemput korang utk join keluarga besar BP (; "

p/s : Jom le kite....(KLIK... Ask to Join Group) .


1 comment:


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.