Wah Dahsyatnya.....!!

Tuesday, April 12, 2011 Nazlee Ismail 8 Comments

...Sesiapa yang bertandang ke Temerloh Pahang dan 'ada hati' nak menikmati masakan Patin Tempoyak di kedai-kedai tertentu hendaklah diingatkan membawa wang lebih dari biasa ...

dan yang penting kenalah bertanya kepada tuan kedai tersebut tentang harganya terlebih dahulu...

Jangan Salah bajet plak!...tengok saja apa yang terjadi di sini..

TEMERLOH 11 April — Sekumpulan 50 pelanggan yang makan hidangan masakan kampung termasuk ikan patin di sebuah restoran di sini terkejut apabila mereka dikenakan bayaran RM13,000.

>>>>Pelanggan tergamam hidangan patin RM13,000

kenapa sampai mctu plak harganya...lain sangat ke rasanya ??

kat sini pon ada la...ok je.

8 comments:

  1. agaknya kenyang seumur hidup kot PCL...hehehe

    ReplyDelete
  2. ....memang biasanya pelanggan kena peka bila makan kat Temerloh mahupun Jerantut...terutama bila kena patin asli tempoyak...

    .....berbaloi kome jadi orang Jerantut sekejap dulu(1995-1999),cos dah pandai masak asam tempoyak patin...huhuhuhu..

    ReplyDelete
  3. kalau kenyang sampai sebulan tak pe la jugakk.. cer tanya pulak berapa harga ulam2, ntah2 mahal jugak..

    ReplyDelete
  4. Lepas ni famous la kedai tu, famous yang negative, orang dah tak berani makan kat kedai dia.

    ReplyDelete
  5. mahal gila sampai gitu regaya =.="

    ReplyDelete
  6. @Hana Faza-same person da bayar mahal cmtu mmg kenyang, tak singgah dah ler !

    ReplyDelete
  7. Kedai mana lah tu..nasib baik sy bukan penggemar ikan patin

    ReplyDelete
  8. nasib baik kak long kalo teringin gulai lemak patin masak sendiri je... kalo kene mcm tu mau seumur idup x mkn dah aih sampai 13 ribu..... huhuhu

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.