Fokus ke ...terlebih fokus ni !!

Wednesday, May 25, 2011 PCL 5 Comments



...kenapa ye, bila bercakap2 je masa memandu kereta ...asyik terlepas je jalan sepatutnya yang kita masuk..hahaha, pernah berlaku pada anda ??

menonton TV contohnya...panggil nama sekali tak menyahut..2, 3 kali baru tersentap !

masuk keja , kebiasaan (punch/sweep/slot/touch/scan) untuk merekod kehadiran pada tempatnya....masuk tghari lepas lunch pon nak touch-in jugak ( di tempat keja aku)...haha apa kes ni ?.

pssst orang kata...umur dah menginjak...sedar la kan !!

.

5 comments:

  1. hat tengok tv tu macam perli den je.........hehehe

    ReplyDelete
  2. hehehe...pas lunch biasanya org akan lewat masuk..so kena lah check.keh2

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum PCL,

    Rasa macam terlebih fokus jer. Fokus, fokus

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.