Kalau Ragu2..buat je laporan polis..

Wednesday, May 11, 2011 Nazlee Ismail 12 Comments



..hurm! memang merimaskan...sedap2 je kita berehat bersama keluarga depan TV dorang datang tanpa diundang...buat survey pasal barangan letrik kononnya nak tau apa keperluan yang menjadi keutamaan pengguna semasa .

siap ada cabutan bertuah plak (alaaa..gores dan menang tu...huhuh)..nak tutup pintu atau halau dorang rasa simpati plak...tapi ni semua berlaku beberapa tahun kebelakangan dulu...lagi pon masa tu taktau apa yang harus dilakukan.





emmh..pagi ni terbaca dalam surat khabar (online je)...ada kes yang melibatkan mereka yang menjalankan aktiviti gores dan menang tanpa lesen boleh dikenakan tindakan .

[mStaronline]Gores Dan Menang: Tiga Jurujual Didenda RM100

Ada lagi ke aktiviti macam ni kat tempat korang ???

nampak cm dah cool je sekarang ni..ade strartegi atau teknik lain kot agaknya...

yeszzz.."panggilan/sms/email ' hantu' "...hati2 jangan sampai terkena.

12 comments:

  1. tp yg peliknya..walaupon dah heboh kat tv & papers, masih ada gak org yg kena tipu yer

    ReplyDelete
  2. kat area rumah ni macam tak de dah..
    tapi hari tu baru kawan bercerita tkena kat pasaraya...barangan dapur ke apa ntahh..haissyyy

    ReplyDelete
  3. terima kasih dtg ke blog saya..sy dtg mebalas kunjungan

    ReplyDelete
  4. AnonymousMay 11, 2011

    gores dan menang tak penah kena..tp skrg ni selalu dpt sms dari entah mana2 nombor iklan pasal gambar seksi2..eeee..geram jer..

    ReplyDelete
  5. memang mereka agak kejam ...pedulikan sahaja...

    ReplyDelete
  6. dolu2 ada...laaaa ni dah lama tak nampak btg hidung...

    ****pernah terjadi kes pukul memukul akibat gores & menang ni...sampai berdarah2 cina yang bawak kad gores tu...dia siap menyorok dlm rumah mak fisa lagi lak tu...kena laaa kitorang yg meleraikan...risau tgk drh menitik2 tu...

    ReplyDelete
  7. @wida dah dasar mereka yg suka meginaya orang...tp sekarag pengguna lebih bijak !

    ReplyDelete
  8. @Sz
    hati2 dgn taktik baru mereka...

    ReplyDelete
  9. @MamaEma sudi2 kan lah datang ziarah lagi..

    ReplyDelete
  10. @Bigdaddyz harap mereka sedar dgn tindakan itu..

    ReplyDelete
  11. @fisa othman mmg dorang tggu masa je nak pukul org2 cmtu..naseb la kan..

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.