KAMI BUDAK BLOGGER

Wednesday, May 04, 2011 PCL 9 Comments



Ramainyer blogger kat sini..nampak cam meriah je....ada yang perasan ada yang sipi2 n ada yang tak penah tau pon...

hurm..bagus juga ada tempat berkumpulnya link2 blogger hebat kat sini...

aku baru jer menjoinkan diri ke dalam group ni...saja nak tau apa yang ada kat sana..
itu pon dapat info dari blogger makcikpotpet ..katanya "tambah kenalan sambil promote blog kat group ni.kalau tak join rugi weyh.tak caye?tak caye?klau tak caye try join dulu oky"....



kalau teringin nak join ramaikan majlis blogger boleh la klik link ini..KBB

kasi kredit sama blogger Eija Hassan



akan terjah hari ke hari insyaAllah kalau berkesempatan..





9 comments:

  1. thanks PCL promotekan link nie :-)

    ReplyDelete
  2. dah Join dah Group tersebut...tq FoLLOW yer hehehe...i Follow u back :)

    ReplyDelete
  3. Menarik ni..leh join x?

    ReplyDelete
  4. @sahromnasrudin apa yang aku tau ..bagi je kongsi2 utk semua..

    ReplyDelete
  5. @zippo miller ok Tq jugak...

    @wida
    silakan join ramai2..

    ReplyDelete
  6. bgs gunkakan sebgai wadah sesama blogger slain jd medium promotekan blog:)

    ReplyDelete
  7. check it out.. nampak macam menarik je tu

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.