Kuat Pantang ..grrrr !!!

Monday, May 09, 2011 Nazlee Ismail 4 Comments



alooo..petang2 sikit baru dapat ngadap blog ni...
pagi2 tadi kena attend pegawai2 penyelidik (RO) buat presentations tentang keja dorang la...aku dan beberapa staf lain hanya terlibat sipi2 je..tapi kalau nak dapat kan ilmu tentang satelit ...wajib dengar...masalahnya aku ada hal lain..separuh jalan je la..lepas makan tghari, hilang huhu....

sebenarnya aku baru je balik dari klinik kesihatan...hari tu punya medical chek dah keluar resultnya...semuanya ok kecuali kolestrol 6.32 unit, standard normal adalah bawah 6.0...biasalah kena advice supaya kurangkan makanan berlemak....


..umur under 40 tak perlu makan ubat , sebaliknya kena exercise lebih..hahaha.
Doktor bagi tempoh 6 bulan untuk kurangkan kepada bawah 6.0 unit...Boleh ke ni??

Aku kuat pantang orangnya...!

hurm ! baru je teringat nak makan hati bakar kat pasar malam , malam ni....huhu...bole plak doktor tu teka yang aku ni memang kaki makan hati ayam , kulit ayam..sup lemak...(patut la benak semacam je....)

kena berpantang la lagu ni...





pssst...PANTANG TENGOK , MESTI NAK MAKAN punya..!!!


4 comments:

  1. Betullah lie.... kak long pn sama gak kuat pantang ..... pantang nengok.... kalo jumpa mesti nak makan punya... huhuhuh

    ReplyDelete
  2. hehe hany tak mkn sgt wing tu...seb baekkk....

    ReplyDelete
  3. kalau saya pun, pantang nampak sayap ayam, mesti beli, tak ingat dh berat badan hehe

    ReplyDelete
  4. sy pantang jumpa jugak..tp jgn biasakan mkn lemak2 ayam tu.

    try minum susu omega..boleh turunkan paras kolestrol cam iklan kat tv tu (tp sy x try pon..he)

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.