Macam mana nak dapat Buffered Earning?

Monday, May 23, 2011 Nazlee Ismail 18 Comments

Assalamualaikum.

..Sungguh saya tak pandai bagi2 tips ni...lagi2 tentang improvement blog dan sebagainya..

sebenarnaya bila blogwalking ianya banyak membantu kita..., baca entri dorang..masuk kat page tentang tutorial ..tentang tips, mesti jumpa punya apa yang anda inginkan...yang penting rajin 'menggali' huhuu....atau pon guna khidmat Google Search lagi mudah.




okeh, pertanyaan dari cik Bidadari di ruangan komen saya..

Macam mana nak dapat BE (Buffered Earning)?


cik Bidadari dan readers boleh baca kat SINI yer.

psst...semoga korang semua pon hepi bila BE muncul dengan senang hati di blog masing2...insyaAllah.




18 comments:

  1. semuaorg ternanti-nantikan BE kan?

    ReplyDelete
  2. saya pun tak sampai 5 pun dpt huhuhuhhh

    ReplyDelete
  3. masa mula2 bukak dulu slalu gak dapat..tp skrg ni makin lama makin x de...huhuhu

    ReplyDelete
  4. boleh cari kat blog saya, earning BE saya di tarik balik dan kenapa... cisss sungguh!

    ReplyDelete
  5. setakat ni tak pernah lagi dpt BE..

    ReplyDelete
  6. sy lom pernah dpt pong :(..smoga tips ni membantu

    ReplyDelete
  7. @wida
    insyaAllah...blogging rajin2..

    ReplyDelete
  8. @shahjiehan hantar tiket kat Nuff..cer tanya kenapa??

    ReplyDelete
  9. sgt happy kalo dpt BE...tapi setakat nih x byk mana pun..hehe

    ReplyDelete
  10. entah... aiza xkisah sgt pasal BE tu... hahah x amik port pun... walaupun ada nuffnang account.. heheh

    ReplyDelete
  11. @Papa Mifz Syukur Alhamdulillah..ada juga kan....tingkatkan lg usaha..blogging kena ikhlas..:P

    ReplyDelete
  12. @CikAizA mungkin blm sampai masanya....anda akan bersemangat bila anda mengetahuinya...tp ini bukan matlamat kita berblog pd peringkat awalnya...

    ReplyDelete
  13. yeah betul mcm mana org nak ziarah kita kalau kita tak ziarah orag..huhu

    ReplyDelete
  14. meksih awak.. kita dah klik tgk... nanti kita baca... manalah tahu... kan-kan-kan...? weeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete


[PENAFIAN]
www.nazlee.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.